Spin ile Levrek Avında - SUYU OKUMAK -

Mükemmel bir konu ve mükemmel bir anlatım olmuş. Elinize emeğinize klavyenize sağlık. Hava durumu ile ilgili konularada yavaş yavaş girerseniz Levreğin elimizden kurtulamayacağı aşikar.
Teşekkürler. 👍

Abi sayende spinde suyu okumayı çözdük de yazmayı beceremiyom
onu netçez
bülent abim asla ges fes kullanma kıy paraya palyaço kullan yazmak büle olur dediydi sözünü dinlemedim. kıyacak param da yoktu

Abi sayende spinde suyu okumayı çözdük de yazmayı beceremiyom

onu netçez

bülent abim asla ges fes kullanma kıy paraya palyaço kullan yazmak büle olur dediydi sözünü dinlemedim. kıyacak param da yoktu

Bülent abiye uyma evi arabayı satarsın yada balıkmarket açarsın 🙂

Tek kelime ile harika bir paylaşım. Dalgalı kumsallarda suyu okumayı becerebilirim artık. Belirlediğimiz birkaç avlağı hava ve rüzgar durumuna göre değerlendireceğiz yani. Sorun şu ki biz genelde gece avlanıyoruz. İnşallah geceleri de header bölgesini görebilir ve bulabiliriz. Bu bölgede sadece Levrek değil diğer Çupra ve mırmır gibi yemli avlanacağımız balıkları da bulabiliriz sanırsam.

Deniz avciligi tatlisu ya gore, daha cok deneyim ve ihtisas işi , şimdilik çapari ye devam , okuyup öğrenmeye devam , bir de deniz ustasi na tabi olmak lazim galiba.

Buradaki bilgilendirmeyi yapan arkadasima cok tesekkurler.

Emeğinize, yüreğinize sağlık, çok güzel paylaşım olmuş,
Bilgi paylaşınca değerlidir.
Değerli bilgileriniz için teşekkür ederim.🙂

gerçekten elinize emeğinize saglık forumlarda okadar sey okudum baktım inceledim ama hiç bukadar temiz detaylı ve yararlı bir bilgi anlatım görmedim gerçeten çok teşekkür ederim tekrardan emeğinize elinize sağlık

Bu forumda okuduğum en yararlı ve en anlaşılır yazılardan biriydi.emeğinize saglık

Back