Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Makaleyi okurken yazari gozumde buyudukce buyudu. Araliksiz 15 sayfayi okudum.Makale çok güzel,çok aydınlatıcı,çok bilimsel.
Ama makale paylaşan kişinin değil.
Tam 10 sene öncesine dayanan ve arşivimde bulunan,
doğrusunu fark etmeme sebeb oldu.
Keşke ikrar edilseydi.
Benim doğrusunu ifşa etmemi gerektirdi.
Böyle şeyleri sevmem,ısrar ve inrar arşive takıldı.
http://www.strip
ersonline.com/surftalk/topic/59116-reading-the-water/
Spin ile Levrek Avında - SUYU OKUMAK-
Kendi bilgin değilse alıntı yaptığın yerleri belirtirsen kimse laf edemez.herkez bu işi birilerinden, internet,kitap veya görsellerden bir yerlerden öğrendi ve öğreniyor. Adam da yazmamışki her şeyi ben düşündüm buldum. Metnin ingilizcesini de inceledim birebir aynı olmadığı gibi paylaşımı yapan abi kendi deneyimlerini de yansıtmış. Şimdi burada “biz bunları yıllardan beri yabancı sitelerde görüyoruz aha da buradan çalmış....” diyen gedikli forum abileri: eliniz armut mu topluyordu oturup siz tercüme edip kazandırsaydını bu bilgileri. Oturdukları yerden ahkam kasan hiç bir şeye faydası olmayan asıl tipler bizzat onlar.
Ben de balık avı ile ilgili bir kaç çeviri yapar forum da paylaşırım diyordum ama resmen gözüm korktu. Paylaşımı yapanın yerinde olsaydım tek bir saniye düşünmez kaldırırdım. Bizim millete fazla böyle şeyler.
Teşekkürler üstad bilgiler için.şimdiye kadar hiç kimse bu şekilde anlatmamıştı.en azından dediğin gibi suyu okumayı öğrendik sayende.Çok teşekkürler,
Spin Casting çok farklı kondüsyonlarda yapılabilen bir disiplin.
Doğaya yaklaşan bölgelere kaydıkça verdiği keyif de artıyor. Bu vesile ile eğer bu disipline bir nebze olsun katkım olursa ne mutlu bana.
Yazının devamı olarak "Rüzgar Etkisinde Sahte Kullanımı" üzerine de bir paylaşım yapmayı planlıyorum.
Ancak şimdilik bu başlık altındaki konuşmalarımız yeterli olacak gibi gözüküyor.
Tekrar Teşekkürlerimle
Fırat