Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin ile Levrek Avında - SUYU OKUMAK -

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Spine yeni başlamış biri olarak yemin ederim Nirvana'ya ulaştım yazınızla :) Elinize ve kaleminize sağlık \o/

Aga17

Yeni Üye
Adı
Mesut UÇAR
Emeğinize sağlık teşekkürler çok faydalı bipaylaşım

murray

Üye
Makale çok güzel,çok aydınlatıcı,çok bilimsel.
Ama makale paylaşan kişinin değil.
Tam 10 sene öncesine dayanan ve arşivimde bulunan,
doğrusunu fark etmeme sebeb oldu.
Keşke ikrar edilseydi.
Benim doğrusunu ifşa etmemi gerektirdi.
Böyle şeyleri sevmem,ısrar ve inrar arşive takıldı.
http://www.strip
ersonline.com/surftalk/topic/59116-reading-the-water/

Spin ile Levrek Avında - SUYU OKUMAK-
Makaleyi okurken yazari gozumde buyudukce buyudu. Araliksiz 15 sayfayi okudum.
Mesajiniz ise bende olusan itibarini yerle bir etti.
Yinede makaleyi (Turkce'ye cevirerek) paylasmasi sayesinde birseyler ogrendim. Yararli oldu.

Okurtman

Aktif Üye
Adı
Özdemir K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkez bu işi birilerinden, internet,kitap veya görsellerden bir yerlerden öğrendi ve öğreniyor. Adam da yazmamışki her şeyi ben düşündüm buldum. Metnin ingilizcesini de inceledim birebir aynı olmadığı gibi paylaşımı yapan abi kendi deneyimlerini de yansıtmış. Şimdi burada “biz bunları yıllardan beri yabancı sitelerde görüyoruz aha da buradan çalmış....” diyen gedikli forum abileri: eliniz armut mu topluyordu oturup siz tercüme edip kazandırsaydını bu bilgileri. Oturdukları yerden ahkam kasan hiç bir şeye faydası olmayan asıl tipler bizzat onlar.

Ben de balık avı ile ilgili bir kaç çeviri yapar forum da paylaşırım diyordum ama resmen gözüm korktu. Paylaşımı yapanın yerinde olsaydım tek bir saniye düşünmez kaldırırdım. Bizim millete fazla böyle şeyler.

Nedim Ceylan

Daimi Üye
Adı
Nedim Ceylan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
herkez bu işi birilerinden, internet,kitap veya görsellerden bir yerlerden öğrendi ve öğreniyor. Adam da yazmamışki her şeyi ben düşündüm buldum. Metnin ingilizcesini de inceledim birebir aynı olmadığı gibi paylaşımı yapan abi kendi deneyimlerini de yansıtmış. Şimdi burada “biz bunları yıllardan beri yabancı sitelerde görüyoruz aha da buradan çalmış....” diyen gedikli forum abileri: eliniz armut mu topluyordu oturup siz tercüme edip kazandırsaydını bu bilgileri. Oturdukları yerden ahkam kasan hiç bir şeye faydası olmayan asıl tipler bizzat onlar.

Ben de balık avı ile ilgili bir kaç çeviri yapar forum da paylaşırım diyordum ama resmen gözüm korktu. Paylaşımı yapanın yerinde olsaydım tek bir saniye düşünmez kaldırırdım. Bizim millete fazla böyle şeyler.
Kendi bilgin değilse alıntı yaptığın yerleri belirtirsen kimse laf edemez.

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Vay arkadaş konu nerelere gelmiş :) Yazan kişinin ticari bir karı olsa eyvallah tüm eleştiriler haklıdır ve ortada haksız bir kazanç vardır ama ortada öyle bir durumda yok. Madem öyle neden bu konuyu önceden bilen, okuyan burada paylaşmadı yada zaman harcayıp çevirip bu foruma kazandırmadı ? Ben eleştirilerin çoğunu gereksiz bulduğumu belirtmek isterim. Şahsen ben kendi adıma bu değerli bilgiler için teşekkür ederim çok faydası oldu, arşivinde 10 yıldır saklayan paylaşmayan abimede teessüf ederim insan böyle bir şey elinde varken paylaşmaz mı ? :) Yoksa bu bilgide mera yerleri gibi gizli kalması gereken bilgilerden mi ? :)

catron

Yeni Üye
Adı
Serkan
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Efsane anlatım olmuş elinize emeğinize sağlık .. Kısmen bildiğim halde bu konuyu örn; su bulanıklaşır dalganın kırıldığı yerin arkasına atış yapılması gerekir vs. Tüm ayrıntıları ile ve nedenleri ile anlatmış olmanız çok iyi .. Trofeniz bol olsun .. Selametle

serdarks

Yeni Üye
Adı
serrdar kırbaş
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok teşekkürler,

Spin Casting çok farklı kondüsyonlarda yapılabilen bir disiplin.

Doğaya yaklaşan bölgelere kaydıkça verdiği keyif de artıyor. Bu vesile ile eğer bu disipline bir nebze olsun katkım olursa ne mutlu bana.

Yazının devamı olarak "Rüzgar Etkisinde Sahte Kullanımı" üzerine de bir paylaşım yapmayı planlıyorum.

Ancak şimdilik bu başlık altındaki konuşmalarımız yeterli olacak gibi gözüküyor.

Tekrar Teşekkürlerimle
Fırat
Teşekkürler üstad bilgiler için.şimdiye kadar hiç kimse bu şekilde anlatmamıştı.en azından dediğin gibi suyu okumayı öğrendik sayende.

Darkone

Üye
Adı
Ömer
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kaç yıl sonra halen mükemmel bir kaynak olmuş. Sizin mi alıntı mı zırvasına takılmıyorum çünkü siz burada bu paylaşımı yapmamış olsanız ben bu bilgiyi edinemeyecektim...