Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin ile Surf Olur mu?

ibrahimzero1

Yeni Üye
Adı
iboramin23
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Merhabalar ben hem spin hem surf yapmak istiyorum.Surf ile genelde gezer kurşun ile Çipura avlayacağım. Sorum ise kıyıdan Spin oltayla Surf olur mu ? Öyle aşırı kiloluk balık tutmayacağım Max 750 g

mert8493

Yeni Üye
Adı
İsa Mert
Merhabalar ben hem spin hem surf yapmak istiyorum.Surf ile genelde gezer kurşun ile Çipura avlayacağım. Sorum ise kıyıdan Spin oltayla Surf olur mu ? Öyle aşırı kiloluk balık tutmayacağım Max 750 g
Kamisin atarını geçmicek şekilde kurşun takarsan hiç bir sıkıntı olmaz ama geçerse kırılma ihtimali çok yüksek dikkat et

aaydin09

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
olur hocam, ben 14-42 atarlı ile 30 gr sonsuz gezerle yemli avlanıyorum. 30-100 atarlı shore jig kamışı var onda da aynı şekilde uygun aralıklarda ağırlıklar kullanarak avlanıyorum ve hissiyat çok daha iyi oluyor.

ibrahimzero1

Yeni Üye
Adı
iboramin23
Kan Grubu
O Rh Pozitif
olur hocam, ben 14-42 atarlı ile 30 gr sonsuz gezerle yemli avlanıyorum. 30-100 atarlı shore jig kamışı var onda da aynı şekilde uygun aralıklarda ağırlıklar kullanarak avlanıyorum ve hissiyat çok daha iyi oluyor.
Çok teşekkürler hocam. Bide spin de yapacağımda 20-80 atarlı spin kamışına kaç Gr sahte uygundur? Denize atacağım ve rüzgar arkadan değil karşıdan geliyor. Zorlanmamak için 50-60 Gr sahte iyi midir veya senin önerebildiğin bi sahte varsa. Teşekkürler

aaydin09

Yeni Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çok teşekkürler hocam. Bide spin de yapacağımda 20-80 atarlı spin kamışına kaç Gr sahte uygundur? Denize atacağım ve rüzgar arkadan değil karşıdan geliyor. Zorlanmamak için 50-60 Gr sahte iyi midir veya senin önerebildiğin bi sahte varsa. Teşekkürler
Rica ederim hocam. sorunuz fazla geniş :) 20-80 gr arası istediğiniz ağırlığı kullanabilirsiniz fakat misal veriyorum 80 gr ağırlık atacak olursanız kamçılayıp da abanıp atmaya kalkarsanız kamışı kırma ihtimali olur. rapala mı atacaksınız jig mi atacaksınız, atacağınız yer kaç metre, dip yapısı nasıl, bunları tespit etmek gerekir.