Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin kamış arıyorum

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
işini görürse bende albastar marina 2,70 cm 50-100 gr atarlı sıfırdan farksız 30 tl veririm yenisi 110 tl ben alabalığa döndüğüm için satıyorum...Alabalık kamışı varsa takas ederim 1,80 - 2.10
çok teşekkür ederim 10-40 veya 10-30 civarı kamış düşünüyorum . bütçem 100 lira bazen buraya büyüklerimiz elindeki fazla iyi kamışları gençlere destek olsun diye ucuza çıkarıyorlar diye esasen konuyu açtım . : ) fakat suana kadar destek yok

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
çok teşekkür ederim 10-40 veya 10-30 civarı kamış düşünüyorum . bütçem 100 lira bazen buraya büyüklerimiz elindeki fazla iyi kamışları gençlere destek olsun diye ucuza çıkarıyorlar diye esasen konuyu açtım . : ) fakat suana kadar destek yok
3 mt 3 parçalı nexave işine yarar mı?
20_50 gr atarlı h

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
3 mt 3 parçalı nexave işine yarar mı?
20_50 gr atarlı h
Çok teşekkür ederim kamış çok güzele benziyor ama benim işimi görücek cinsten değil zira benim almayı düşündüğüm sahteler 14 10 19 gr aralığında . tekrar teşekkür ederim umarım uygun bir kamış teklifi alabilirim

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Erdal abi merhabalar, linkteki adresi tıklayınca gerçekten şaşırtıcı bir fiyatla karşılaştım :eek: Seçenekler bölümünden sepete at yapınca fiyatlar 100 TL civarı artıyor. Eğer sitede bir yanlışlık söz konusu değilse ve gerçekten stoklarında var ise bence de kaçırılmayacak fırsat

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Erdal abi merhabalar, linkteki adresi tıklayınca gerçekten şaşırtıcı bir fiyatla karşılaştım :eek: Seçenekler bölümünden sepete at yapınca fiyatlar 100 TL civarı artıyor. Eğer sitede bir yanlışlık söz konusu değilse ve gerçekten stoklarında var ise bence de kaçırılmayacak fırsat
Ben o kamışı 2 hafta önce ala da kullanmak için sipariş ettim.(134 tl)Kamış yolda iken caydım ve aynı siteden technium 270 mh aldım. 400 tl.Normelde 500 tl civarı idi.Gelen kamışıda geri iade ettim.Hiç sorun da yaşamadım.
Yazın İzmir'e gelince çayını içmeye geleceğim bu arada.

KalamA

Daimi Üye
Adı
Can
Ben o kamışı 2 hafta önce ala da kullanmak için sipariş ettim.(134 tl)Kamış yolda iken caydım ve aynı siteden technium 270 mh aldım. 400 tl.Normelde 500 tl civarı idi.Gelen kamışıda geri iade ettim.Hiç sorun da yaşamadım.
Yazın İzmir'e gelince çayını içmeye geleceğim bu arada.
Aynı siteden ben ve 2 arkadaşım daha yakın geçmişte şu ürünü sipariş ettik: RODER ROBOX-YGT BAZUKA KAMI ANTASI | RODER | antalar | Balk Av Malzemeleri| anta & Kutular| antalar | Av Deposu Av Malzemeleri Kara Av Balk Av Olta Kamp Malzeme Ürünler hiçbir sorun yaşamadan sıkıntısız bir şekilde bir sonraki gün elimize ulaştı Ama biz yine de şansa bırakmadık ve sipariş etmeden önce arayıp teyit ettirdik abi. Yanlış bilmiyorsam mağazası ile internet sitesi birebir aynı stok gösteren tek firma İnceçizgi. Forcemaster güzel bir kamış, eğer imkanları elveriyor ise eminim Sedat'ın işini görecektir :)
Çok sevinirim abi, yazın görüşmek üzere diyorum o halde ;) Telefon numaramı özelden yazıyorum. Saygılar...