Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Önerisi - Ryuji Luna II 2.70 5-55 gr Yorumu

Anıl Acar

Yeni Üye
Adı
Anıl Acar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Merhaba sevgili hobidaşlar, 1-10 atarlı fujin salty rugger lrf kamışım var. Yanına bir spin kamış almak istiyorum. Bütçem biraz kısıtlı. Ryuji Luna 2 2.70 5-55 atarlı spin kamışta karar kıldım. At-çeke yeni geçeceğim, aynı zamanda bazı durumlarda 50 gr kurşun takıp yemli av yapmak istiyorum atar aralığını bu yüzden 5-55 seçtim. Marmaranın Bandırma bölgesinde avlanıyorum. Bu kamışı kullananlar ya da kamışı bilen ustalardan yorum beklemekteyim. Şimdiden teşekkürler

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
50 gram kurşun atamazsın o kamışla ben düşük atarlısını kullandım, çok esnek kamış güç olarak. bayide inceleyerek almanı tavsiye ederim.

Anıl Acar

Yeni Üye
Adı
Anıl Acar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
50 gram kurşun atamazsın o kamışla ben düşük atarlısını kullandım, çok esnek kamış güç olarak. bayide inceleyerek almanı tavsiye ederim.
Peki bu fiyat mimvalinde ve bu atarlarda önereceğiniz kamış var mı? Ryuji red fox vardı bir de bu atarlarda. Bir de bugün araştırırken fujin snipera denk geldim. Sizce o nasıldır? Bir de sonunda mh yazıyor sniperda o sertliği ile mi alakalı?