Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin kamış tavsiyesi istiyorum

asa001

Yeni Üye
Adı
A.Selçuk Ağca

miller01

Yeni Üye
Selçuk hoşgeldin,ben de forumda yeniyim.Okum v-system 2.40 kamış kullanıyorum,kullanması benim için çok zevkli,saatlerce at-çek yapmama rağmen yormuyor ve çok çok memnunum.Tek sıkıntısı parçalı olması nedeniyle aracın bagajına zor sığıyor.Sırf bu nedenle bazen Daiwa Regal 2.70 teleskobik kullandığım oluyor.Taşıması sıkıntı olmayacaksa v-systemi öneririm,ayrıca taşıma kılıfı olması da okumanın bir avantajı. Kolay gelsin...

asa001

Yeni Üye
Adı
A.Selçuk Ağca
teşekkür ederim yorumun için miller01.diğer markalar hakkında da bilginiz varsa paylaşabilir misiniz?bu arada linklerde sıkıntı vardı düzelttim.

miller01

Yeni Üye
Malesef diğer kamışları kullanmadım.Kolay gelsin...

KİNYAS

Üye
Adı
Mustafa Çoruh
lineaeffe sert aksiyonlu bır kamıs ...ağır sahteler de kullanırım dıyorsanız olabılır..okuma kamışlar oldukça iyidir.. ben okumanın bir alt salina modelini kullanıyorum fazlası ile memnunum....ron thompson kullanmadım ama çok iyi kamışlar olduğunu duydum duyuyorum..düşünülebilir..daiwa yıllardır var olan kalitedenn ödün vermeyen bir marka üzmez daiwa theory olabılır ...remixon da kamısını kullanmadım ama iyi bir markadır sıkıntı yaşatacağını düşünmüyorum.. 1- ron thompson ama fotoda ki gibi yumusak ve çok esnek ise daha sert aksiyonlu modellerıne bakardım ) 2-istanbul da yaşıyor olsaydınız okuma v yi ilk siraya koyardım ( teknık destekten dolayı ).3-daiwa therory.....

Son düzenleme:

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
270 -14/40 al her yerde her şeye kullan bence 10/30 yumuşak geliyor 10/50 sert geliyor tabi benim av stilime göre

asa001

Yeni Üye
Adı
A.Selçuk Ağca
Yorumlarınız için teşekkür ederim ama sert ya da yumuşak aksiyonlu olduğunu nerden anlayabilirim

zokacı

Daimi Üye
Adı
nejdet
bende fladen totalflex 3 parça - okuma v system -daiwa crosfire - shimano catana - dam hypron pike -okuma luremania ve okumanın 3/12 gr v system kamışı var fladen ve v system bir adım önde tabiki ben sertlik olarak mh kullanıyorum gayet başarılı

samett

Yeni Üye
Adı
samet ayaz
shımano catana 2 40 sudan dört metre yukseklıkte ıskeleden 5 kg levrek aldım kamış 8 oldu ama uzerınde cızık olusmadı balığı guzel yoruyo kıyıdan atcek için aksıyon için mükemmel yormuyor fıyatıda uygub 10 30 atarlı guzel spın kamış tavsıyemdır incelemenı ısterım