Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Tavsiyesi Yardim Edin

Spinning

Üye
Adı
Berat
Merhaba arkadaslar ben 2kamis arasinda kaldim genlde capari, dip takimi yemli ,ufak samandiralarla yemli, kasik ,sahte(17gr - 11gr-25gr. Vb.) falan atiyorum kendime 5-25gr atarli kamis alsam bana uygun olurmu capari atarken veya yemli atarken falan 15gram kursun baglarim diye dusunuyorum bu kamis bana uygun olurmu yoksa 7-35gr atarli kamis mi uygyn olur?

Diger sorumda bu 5-25gr kamisla agir baliklari cekebilirmiyim 1kilo falan ?

Lutfen yardimci olun

Spinning

Üye
Adı
Berat
Bi yardim edermisiniz arkadaslar ya karar veremiyorum 7-35 mi 5-25mi

BozdogaN

Üye
Adı
Halil Çağrı Bozdoğan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
25 gr da atarsanız maksimum atar değerinde kamışın ömrünü kısaltırsınız. Bir de bütçeniz de önemli kamışa ne kadar para vermeyi düşünüyorsunuz? Daha çok sahte ağırlıklı mı yoksa silikon yemler için mi kullanacaksınız? Kamış aksiyonu da önemli özellikle su üstü sahtelerde wtd aksiyonu yapacak iseniz...

Spinning

Üye
Adı
Berat
Sahte aticam ama 15gr kursun baglayarak capari falan da atmayi dusunuyorum ve 15gram bombardo denen seffaf samandira ile yemli zargna ipegi atmak istiyorum.yani 20gr falan kullanirsam kamis yipranirmi acaba

yeknet

Daimi Üye
Adı
Yekta
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Şamandıra altına çapari de deneyebilirsin gece çalışır.