Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Tavsiyesi

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar okuma salina 10-40 atarlı kamışımın sap kısmı kırıldı.yeni bir spin kamış almayı düşünüyorum.270 alsam wtd yaparken zorlanır mıyım? 240 fena değildi ama 270 alayım diyorum bu sefer.atar aralığı 5-30 gr arası bir kamış var mıdır :) ben baktım bulamadım.hem 10 grlık hem 20 grlık sahteleri rahatlıkla atmak istiyorum.orta sert mh oluyordu sanırım yumuşak kamışlardan hoşlanmıyorum bu kriterlere uyan tavsiyeniz olursa memnun olurum şimdiden sağolun.bütçe maksimum 300 lira.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Alpha Tackle Saltizm 10-30 kamis 2.70 olarak size uygun gozukuyor.. bir arkadasim kullaniyor, cok dayanikli, asiri esnek olmayan sahte menzili yuksek guzel bir kamis.. test etme sansiniz varsa mutlaka bakin..

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Alpha Tackle Saltizm 10-30 kamis 2.70 olarak size uygun gozukuyor.. bir arkadasim kullaniyor, cok dayanikli, asiri esnek olmayan sahte menzili yuksek guzel bir kamis.. test etme sansiniz varsa mutlaka bakin..
Test etme şansım yok maalesef internetten sipariş vericem.inceleyeyim şimdi teşekkür ederim.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birde 10-30 ile 10-40 kamışlar arasında ne fark oluyor atar değeri haricinde bilginiz var mı? Düşük ağırlık atarken 10-30 daha avantajlımıdır?

indianaconz

Aktif Üye
Adı
Reşat A.
Kan Grubu
A Rh Negatif
Geçmiş olsun,sapı nasıl kırıldı acaba kazaen üstüne basılma filan mı oldu. ? Bende de aynı kamış var merak ettim şimdi.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Geçmiş olsun,sapı nasıl kırıldı acaba kazaen üstüne basılma filan mı oldu. ? Bende de aynı kamış var merak ettim şimdi.
Sağolun.arabaya dayamıştım kamışı arkadaş arabayı sürdü o ara kırılmış olabilir,gerçi kamışın üzerinden geçmedi ama kapıya sıkışıp kırdı sanırım.cengiz balıkçılığı aradım ellerinde sap yokmuş.geldiğinde haber verecekler ama çok hızlı cevap vermiyorlar o yüzden okuma almayacağım bu sefer.

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Birde 10-30 ile 10-40 kamışlar arasında ne fark oluyor atar değeri haricinde bilginiz var mı? Düşük ağırlık atarken 10-30 daha avantajlımıdır?
Ben yanlis yazmisim zaten :) 10-40mis.. biraz daha yuksek gramajli sahteleride atma sansi verir, kucuk jiglerden kullanabilirsiniz aralik arttikca..
Alpha Tackle Saltizm Seabass S-902M Spin Kamış 274cm 10-40gr
Burda linki var, inceleyebilirsiniz.. birkac kez kullanma sansim oldu, dengeli ve guzel bir kamis..

MyDarko

Aktif Üye
Adı
Mehmet
Aynen abi bende de aynı kamış var nasıl kırıldı acaba ?

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aynen abi bende de aynı kamış var nasıl kırıldı acaba ?
Kullanırken kırılmadı kamıştan çok memnundum.yukarıda yazdım nedenini.bir daha çanta gibi birşeyde taşıyacağım sinirim bozuldu kamış kırılınca.