Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Tavsiyesi

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Taşıma sıkıntın var ise teleskopik, yoksa 2 parçalı, ( Benim tercihim tüm kamışlarımda taşıma nedeniyle hep teleskopik olmuştur. )

Shimano Catana serisi, bu aralıkta performans olarak isteğinizi karşılayacaktır.

Shimano Catana Cx Spinning Tele 270cm Mh 14-40gr Olta Kamışı - n11.com

Shımano Catana Dx Spinning Serisi Olta Kamışı Fiyatı
Genelde ava bisikletle gidiyorum taşımada sorun olmuyor yine de sırtımda 1.5 metre kamışla dolaşmak hoşuma gitmiyor.teleskobip spin hiç kullanmadım forumda hep parçalı spin öneriliyor.deneme şansım olsa belki fikrim değişirdi ama maalesef yok.

Barış Kaynar

Aktif Üye
Adı
BARKAY
Genelde ava bisikletle gidiyorum taşımada sorun olmuyor yine de sırtımda 1.5 metre kamışla dolaşmak hoşuma gitmiyor.teleskobip spin hiç kullanmadım forumda hep parçalı spin öneriliyor.deneme şansım olsa belki fikrim değişirdi ama maalesef yok.
Ben de teleskopik kamistan sasmam. Alirken ben de arastirmistim telekopik kamislari ozellikle kapanmiyor ve gucsuz olarak yorumlari cok okudum ama, 3 senededir, Shimano Catana CX 240 cm 14-40 kamistan en ufak bir sikayetim olmadi. Hem guclu hem de kapanmada sorun cikarmiyor.

paşa112

Yeni Üye
Adı
tlh
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Teleskobik sanırım bu kamış değil mi? Ben iki parça bakıyorum açıkçası. Berkley misinalar pahalı diye biliyorum bütçeyi aşar :) makinem okuma ceymar 40.aslında kamışın yedek parçası geleceği için alacağım bu kamış 2.kamışım olacak daha düşük atarlı almayı düşünüyorum bu yüzden.7-23 5-25 gibi ama pek öneri olmadı.berkley cherrywood 7-28 ve dam shadow 7-28 atarlı kamışlar gördüm ama yorum yok o yüzden uzak duruyorum.
okuma ceymar 40 kullanıyorum demişssiniz bende almayı düşünüyorum önerir misiniz?

spinner07

Aktif Üye
Adı
mahmut
Bende hem parçalı hem teleskobik alırken bana hep dedikleri parçalı hem daha dayanıklı hemde daha hafif olur diye.
Ayrıca kişisel tavsiyem boyunuz 175 cm altında değilse bence 270 cm kamışın altıma düşmeyin. Tabi kıyıdan denizle aynı kottan avlanıyorsanız.

Semih09

Daimi Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Bende hem parçalı hem teleskobik alırken bana hep dedikleri parçalı hem daha dayanıklı hemde daha hafif olur diye.
Ayrıca kişisel tavsiyem boyunuz 175 cm altında değilse bence 270 cm kamışın altıma düşmeyin. Tabi kıyıdan denizle aynı kottan avlanıyorsanız.
Boy 170 :) Deniz seviyesinden az daha yüksek oluyor genelde av yaptığım yerler.bakalım artık bulucaz birşey.

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben okuma v system 2.70 10-40 atarlı teleskopik aldım. Fiyatı 240 lira. Tam senin istediğin bir kamış bence. Her yere sığıyor. Henüz 3,4 kere kullanma fırsatım oldu. Kullanımı rahat. Millet takımını kurana kadar sen atış yapmaya başlamış oluyorsun.

Megalodon

Daimi Üye
Adı
Yılmaz
İstediğiniz atar aralığına en uygun kamışlar 7-28 olanlar. 270 cm de sizi zorlamaz wdt'de. bence 270 cm 7-28 atar aralığında kamışları araştırın. 10-35 aralığında bakarsanız daiwa leagis 270 cm tavsiye ederim, bir inceleyin derim. Wdt'de de başarılı.

dogukansek

Üye
Adı
DOĞUKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif