Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamış tavsiyesine ihtiyacım var

hasta levrek

Yeni Üye
min 2.44 max 2.80
5 6 7 - 20 25 30gr
fast veya efast
min 30t - 36t
tuzlu su kamışına ihtiyacım var.
onlarca kamış alıp beğenmediğimi ifade etmek isterim.
iğne takma yeri olmalı.
makina yatağı sap kısma çok yakın olmalı.
daiwa legalis ve basterra makina yatakları saptan çok uzak.
tavsiyelerinizi esirgemeyin.
bitçe maks 1200tl

Son düzenleme:

spin

Üye
Adı
Selçuk
Daiwa Exceler 244 cm 7-28 gr atarlı kamış aradığınız kamış olabilir, o kamışı bir araştırıp inceleyin isterseniz.

Sinan.

Aktif Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Onlarca alıp beğenmediğiniz kamışları da yazın bence. Bilelim ki onlardan tavsiye etmeyelim.

hasta levrek

Yeni Üye
basterra ve legalis seabass bile beni tatmin etmedi.
kur böyle devam ederse bütçeyi 2xxxtl ye çıkarmayı düşünebilirim.
shimano ve daiwa gibi markalardan artık umudu kestim zira aradığım özellikler için min 3k 4k para istiyor.
daha makul fiyatlı ama f/p oranı yüksek markaların aradığım özelliklerinden kamış tavsiyesi rica ediyorum.

hasta levrek

Yeni Üye
Daiwa Exceler 244 cm 7-28 gr atarlı kamış aradığınız kamış olabilir, o kamışı bir araştırıp inceleyin isterseniz.
kırmak için çaba sarfedipte kıramadığın extra fast kamış kullandıysan sorunumu anlarsın.
videodaki üründen mevcut fakat daha uzun versiyonlarını şu an alamıyorum.tr de yok.pandemi her tarafı kapattığı için.bilsem en başta 2.2m üstlerini dizerdim.
exceler sebabass basterra elde sallarken kırılıacak hissiyatı veriyor.
basterra dışlında hepsini alıp iade ettim.basterrayı mağazada kurcaladım ama güven vermedi.her 2 markadan zaten fena soğudum.

hasta levrek

Yeni Üye
araştırmalarına göre çoğu marka model sap ve uç kısmı farklı kalitedeki materyalden üretiyor.
piyasada referans oluş modellerin fast veya efast modelleriyle tasmalarken insan elde kalacak mı endişesi yaşıyor.
bu endişeyi yaşatmayacak hissiyatı daha eldeyken verebilecek ve tr den erişebileceğim ürün arıyorum.

spin

Üye
Adı
Selçuk
Pandora X-Trend 240 cm veya 270 cm 10-30 gr atarlı kamışa ne dersiniz? Şu linkteki YouTube videosunda incelemesi var:

spin

Üye
Adı
Selçuk
Bir de Savagear Parabellum 289 cm 10-34 gr atarlı 3 parçalı kamış var.

hasta levrek

Yeni Üye
Pandora X-Trend 240 cm veya 270 cm 10-30 gr atarlı kamışa ne dersiniz? Şu linkteki YouTube videosunda incelemesi var:
videodaki arkadaşta aynı sorundan muzdarip.pandora kamışı araştırayım.muhtemelen 24ton 2.ci sınıf üründür ama araştıracam.tasarımı güzelmiş.makara somonunu terst tarafta olması ayrıca hoş.