Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Kamış Ve Makina Öneriniz.

Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Merhaba,

Surf setimi tamamaladim sizlerin sayesinde bu konuda yardimci olan herkese teşekkür ederim.

Sizlerin yine yardimlari ile yola çıkarak spin set yapmak istiyorum. Bu konuda önerilerinizi sunarsaniz sevirim şimdiden teşekkür ederim.

Spin makina ?
Spin kamış ?

Kamış 2.70 Düsünuyorum. Veya sizin öneriniz.
Makina hafif ve rulman sayisi artabilir.

İp elimde mevcut lakin içerigini bilmiyorum. İşimi gorurmu ? ip işimi gormezse ip tavsiyenizide alabilirim.

Sahte baliklarim..

Kendo seabass minnow 12.5 14.5 coğu mevcut
SAVAGE GEAR Panic bone white shiner Prey V2 bir kaçtanesi ve çeşitleri mevcut.

Sadece aradiğim spin kamış ve makina. Sifir düsünuyorum.
Fiyat ortalamam 1500 TL çikabilir.Kamış ve makina.

Ekli dosyalar

Son düzenleme:

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Kendi tecrübemden yola çıkarak başka bir açıdan yaklaşacağım nacizane...

- Her ne kadar İstanbul'da mera problemi olsa da Ege veya Akdeniz'e gidildiğinde su üstü wtd yapabilmek için 2.40'lık bir kamışa da ihtiyaç olabilir.
- Belki tek kamış değil de örneğin 7-(22/28) atarlı 240'lık bir kamış ile 14-42 atarlı 270'lik toplam iki kamış av ve sahte seçeneğinizi arttırır.

Bende zaman içinde ihtiyaçlar bu şekilde geliştiği için yazayım istedim. Bütçeniz dahilinde f/p ürünleri ile hareket edebilirmişsiniz gibime geliyor.
Onun dışında marka model yazmayacağım zira bu konuda birçok arkadaşımdan daha acemiyim:)

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
O bütçeyle 2. el ORTA-ÜST segmente yönelin derim . .

ilkkez

Üye
Benim set tam o fiyatta tavsiye ederim.kamis okuma helios 2.70 makina shimano stradic hg 3000