Cuma günü 18:30'da Hedef Balık Av marketinden verilen sipariş, Gün içerisinde elime ulaştı. Sizlerle paylaşamadan edemezdim
ve bu sezon turna avında en güvendiğim sahteler, silikonlar, kaşıkları da sizlerle paylaşmak istiyorum.Daha çok acemi olduğum için her türlü önerilerinizi büyük bir zevk ile dikkate alırım
Kullanmakta olduğum makine
Forum aracılığı ile sizlere ulaşmama imkan sağlayan site yönetici başta olmak üzere hepinize teşekkürlerimi iletiyorum. Sizlerin sayesinde spin avcılığı gibi çok güzel bir sporu hobi edindim
Daha işin başında olduğun için pahalı sahtelerden uzak durmani öneririm daha cok turnada silikon ve kaşık la çalış.. Silikonda Sawamuranin silikonunu tavsiye ederim ve kaşık da ise Acme litle cleo kaşık alabilirsin.. Sığ sularda ise Usami Combo pop 100F alabilirsin.. Bunlar turnada seni üzmez tabi merada balık varsa..
Eyvallah Taha abi. Sahtelere fazla para vermiyorum hepsi alibaba'dan 1$ lık sahteler daha var en yakın zamanda onlarıda yüklerim. Mera konusunda izmitte 2 yer var bildiğim gölkay ve kocakaymaz göleti. Geçen sene turna etkinlikleri kocakaymaz ( ütük ) göletinde yapıldı. Gölkay' da baya kavga ettim 40 cm altı alanlar ile inş bu senede böyle manzaralar görmem. Yeni bakir meralar arıyorum bu sene baya bir gölet gezicem. Canlı yem ile avlanmasınlar bide limit altı almasınlar başka birşey üzmez beni. İlerleyen yıllarda bunları bulamayacağız.