Spin kamış

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan kaantzl
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Spin ile boğazda palamut avlamayı unut. Hee sezonda Bandırma tarafına gidersen o zaman oralardan spin ile palamut alan oluyo. İstanbul Boğazında kurşun arkası rapala, kaşık kullanacaksın. 5-7cm lik limon rengi, şeker pembe, mor kafa rapala. Yanar dönerli kaşıklar kurşun arkası için ideal. İlla benim param çok ben spin için rapala istiyorum dersen Slim Minnow tarzı 20-28gr arası limon,pembe,zebra glow,palyaço, mor kafa rapalalardan 15-17cm arası olanlara bak. Fiyatlar çok uçtuğu için marka tavsiye veremiyorum. Bütçene uygun bulursan al. Ama dediğim gibi Boğazda spin ile palamut hayalden öteye geçmez. Zaten balık yok olanlarda çok çok açıkta. Ama lüfer çinekop zamanı iş yapar bu sahteler. Önceliğin spin değil kurşun arkası avcılık olsun.
Merhaba Daiwa ninja 10 35 kamış nasıl acaba.

Çok teşekkür ederim.
Kusura bakmayın biraz fazla soru soruyorum çünkü satıcılar biraz gerçeği yansıtmıyolar da yanlış birşey almak istemiyorum.
Satıcılara zaten hiç güvenme. Adamlar ellerindeki stokları bitirmeye çalışıyor. Çoğunun elinde 6-7 yıl öncesinin hatta daha eski ürünleri var. malum kur artışı, gümrük mevzuat değişiklikleri, vergiler derken dükkancılar yeni ürünleri getiremiyolar. Ayrıca büyük mağazalar distribitörlere baskı yapıyo küçük esnafa mal vermemeleri için. Bu sebepten çoğu dükkan ellerindekini allayıp pullayıp kaskaslamaya çalışıyolar amatörlere. Artık eskisi gibi değil dükkancılık, esnaflık. Gözünüzü dört açın alışveriş yaparken.

Satıcılara zaten hiç güvenme. Adamlar ellerindeki stokları bitirmeye çalışıyor. Çoğunun elinde 6-7 yıl öncesinin hatta daha eski ürünleri var. malum kur artışı, gümrük mevzuat değişiklikleri, vergiler derken dükkancılar yeni ürünleri getiremiyolar. Ayrıca büyük mağazalar distribitörlere baskı yapıyo küçük esnafa mal vermemeleri için. Bu sebepten çoğu dükkan ellerindekini allayıp pullayıp kaskaslamaya çalışıyolar amatörlere. Artık eskisi gibi değil dükkancılık, esnaflık. Gözünüzü dört açın alışveriş yaparken.
Az çok anladım gidişatı her camidaki gibi bu camida da var aynı olay surf de de spin de de söylediğiniz kamış ve makinalara bakıcağım genelde satıcılar istediğin makinayı değil bu daha iyidir diye başka çıkartıyor ama artık birazcık intaçtı olucaz.

Merhabalar spin kamış bakıyorum istoçta satıcı bana jaxon green point 10-40 kamış kaido sasin sx3000 makina önerdi bu takım iyimidir veya bu malzemelerin fiyatına daha iyi bir takım kurabilir miyim hedef balık levrek.
Jaxon kamış fiyat performans olarak çok çok iyi. Hatta mükemmel seviyede. Levrek için alacaksan 8,30u öneririm. Lüferde 10.40 daha iyidir. Hiç düşünmeden alabilirsin. Ama bu iş araba modelleri gibidir. Alırsın senin tarzına boyuna kol uzunluğuna gücüne vs. uymaz onu bilemem. Kalite 10 numara. Türkiye'de bilinmiyor sadece. Makineyi bilmiyorum.

Jaxon kamış fiyat performans olarak çok çok iyi. Hatta mükemmel seviyede. Levrek için alacaksan 8,30u öneririm. Lüferde 10.40 daha iyidir. Hiç düşünmeden alabilirsin. Ama bu iş araba modelleri gibidir. Alırsın senin tarzına boyuna kol uzunluğuna gücüne vs. uymaz onu bilemem. Kalite 10 numara. Türkiye'de bilinmiyor sadece. Makineyi bilmiyorum.
Jackson ile Jaxson markasını karıştırmıyorsun değil mi? Jackson çok kaliteli ürünler üreten japon firması firması. Jaxson ise çin de üretim yapan firma.

Jackson ile Jaxson markasını karıştırmıyorsun değil mi? Jackson çok kaliteli ürünler üreten japon firması firması. Jaxson ise çin de üretim yapan firma.
Aynı ürün üstüne apayrı iki yorum, jaxon dediğiniz gibi replika tarzında bir markaysa o kadar fiyatı ona vermek yerine daiwa yı tercih etmek isterim ya.

Back