scorpion26
Daimi Üye
Hayırlı olsun yeni kamışınız. Fiyat nedir acaba? İnternette bulamadım.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Ordan en kolay istoça geçersin.Ederi de o zaten bende o fiyata aldım.
Bir mal tutulmaya görsün anında fiyatını yükseltiyorlar.
Bu arada iş için istanbuldayım.otel bahçelievlerde,iş yeri merter de.
Bana gidip çok şeyi yerinde görebileceğim bir yer tarif edermisiniz?
Ben geçen yıl temmuz ayında şilede atçekte kullanmak için bir arkadaşta gördüm 3 metre 3 parça 40-80 gr aksiyonlu total flex serisini aldım bizim buralarda lüfer gündüz zor oluyo fakat kamış süperdi ama atçekte balık dahi vurmadı bende hafifliği ve üzerindeki spin makineyle ip sarılı halde yemlide kullanmaya başladım inanırmısın 115 gram kurşunla fleto yemi dalgalı rüzgarlı havalarda o biçim attı ve küsmedi hemde zor hava şatlarında ve ben o kamışla 15 adet yarım kiloluk lüfer 300-400 arası yemli sarıkanat tuttum iletkenliği hafifliği gücü çok güzeldi acayip zevk aldım bu sene gittim 3,30 bass 50-150 gram aksiyonlu 3 parça olanını aldım bütün sezon özellikle yemlide ve ara sıra atçekte kullanacam ben fladen total flex serisinden memnun kaldım tavsiyede ederimFladen Maxximus Total Flex'ler var, benzerlerinden çok cüzi miktarda ağır olsa da, at-çek kamışları denince yalan yanlış akla gelen karbon malzemeden değil, farklı bir fiberden nano fiberden yapılma. Esnek olmasına esnek fakat atışta kendisini o kadar hızlı topluyor ki, sahteyi atmak için kamışı savurmak değil, itmek gerekiyor ileri sadece. En önemlisi, son derece güzel bir isabet özelliği var.
O 3 parçayı ben de ben yemli de kullanıyorum hatta taşıması çok kolay olduğundan her seyahatimde mutlaka raw 2 55 ile yanımda gezdiriyorum. Ben de tavsiye ederim.Ben geçen yıl temmuz ayında şilede atçekte kullanmak için bir arkadaşta gördüm 3 metre 3 parça 40-80 gr aksiyonlu total flex serisini aldım bizim buralarda lüfer gündüz zor oluyo fakat kamış süperdi ama atçekte balık dahi vurmadı bende hafifliği ve üzerindeki spin makineyle ip sarılı halde yemlide kullanmaya başladım inanırmısın 115 gram kurşunla fleto yemi dalgalı rüzgarlı havalarda o biçim attı ve küsmedi hemde zor hava şatlarında ve ben o kamışla 15 adet yarım kiloluk lüfer 300-400 arası yemli sarıkanat tuttum iletkenliği hafifliği gücü çok güzeldi acayip zevk aldım bu sene gittim 3,30 bass 50-150 gram aksiyonlu 3 parça olanını aldım bütün sezon özellikle yemlide ve ara sıra atçekte kullanacam ben fladen total flex serisinden memnun kaldım tavsiyede ederim