Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin kamışı aramaya devam

scorpion26

Daimi Üye
Hayırlı olsun yeni kamışınız. Fiyat nedir acaba? İnternette bulamadım.

togay yurtsever

Aktif Üye
İnternette yok evet.
Çok güzel bir kamış tavsiye ederim.(gerçi kullanamadım halen ama :) )en son arkadaş almaya gittiğinde 220 demişler.

spinseabass

Aktif Üye
Adı
kemal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
arkadaşlar bu kamıştan almak isteyen varsa ben üsküdar yıldız balıkçılıkta buldum peşin alıma 155 tl dediler bilginize.

togay yurtsever

Aktif Üye
Ederi de o zaten bende o fiyata aldım.
Bir mal tutulmaya görsün anında fiyatını yükseltiyorlar.
Bu arada iş için istanbuldayım.otel bahçelievlerde,iş yeri merter de.
Bana gidip çok şeyi yerinde görebileceğim bir yer tarif edermisiniz?

Son düzenleme:

scorpion26

Daimi Üye
Ederi de o zaten bende o fiyata aldım.
Bir mal tutulmaya görsün anında fiyatını yükseltiyorlar.
Bu arada iş için istanbuldayım.otel bahçelievlerde,iş yeri merter de.
Bana gidip çok şeyi yerinde görebileceğim bir yer tarif edermisiniz?
Ordan en kolay istoça geçersin.

Adı
Raşo
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Fladen Maxximus Total Flex'ler var, benzerlerinden çok cüzi miktarda ağır olsa da, at-çek kamışları denince yalan yanlış akla gelen karbon malzemeden değil, farklı bir fiberden nano fiberden yapılma. Esnek olmasına esnek fakat atışta kendisini o kadar hızlı topluyor ki, sahteyi atmak için kamışı savurmak değil, itmek gerekiyor ileri sadece. En önemlisi, son derece güzel bir isabet özelliği var.
Ben geçen yıl temmuz ayında şilede atçekte kullanmak için bir arkadaşta gördüm 3 metre 3 parça 40-80 gr aksiyonlu total flex serisini aldım bizim buralarda lüfer gündüz zor oluyo fakat kamış süperdi ama atçekte balık dahi vurmadı bende hafifliği ve üzerindeki spin makineyle ip sarılı halde yemlide kullanmaya başladım inanırmısın 115 gram kurşunla fleto yemi dalgalı rüzgarlı havalarda o biçim attı ve küsmedi hemde zor hava şatlarında ve ben o kamışla 15 adet yarım kiloluk lüfer 300-400 arası yemli sarıkanat tuttum iletkenliği hafifliği gücü çok güzeldi acayip zevk aldım bu sene gittim 3,30 bass 50-150 gram aksiyonlu 3 parça olanını aldım bütün sezon özellikle yemlide ve ara sıra atçekte kullanacam ben fladen total flex serisinden memnun kaldım tavsiyede ederim

Burak Kızılırmak

Daimi Üye
Adı
Burak ARIK
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Ben geçen yıl temmuz ayında şilede atçekte kullanmak için bir arkadaşta gördüm 3 metre 3 parça 40-80 gr aksiyonlu total flex serisini aldım bizim buralarda lüfer gündüz zor oluyo fakat kamış süperdi ama atçekte balık dahi vurmadı bende hafifliği ve üzerindeki spin makineyle ip sarılı halde yemlide kullanmaya başladım inanırmısın 115 gram kurşunla fleto yemi dalgalı rüzgarlı havalarda o biçim attı ve küsmedi hemde zor hava şatlarında ve ben o kamışla 15 adet yarım kiloluk lüfer 300-400 arası yemli sarıkanat tuttum iletkenliği hafifliği gücü çok güzeldi acayip zevk aldım bu sene gittim 3,30 bass 50-150 gram aksiyonlu 3 parça olanını aldım bütün sezon özellikle yemlide ve ara sıra atçekte kullanacam ben fladen total flex serisinden memnun kaldım tavsiyede ederim
O 3 parçayı ben de ben yemli de kullanıyorum hatta taşıması çok kolay olduğundan her seyahatimde mutlaka raw 2 55 ile yanımda gezdiriyorum. Ben de tavsiye ederim.

Arkadaşlar bana dà şimdi 270 cm civarı kapalı boyu 145 cm yi geçmeyecek bir spin kamış lazım 10-30 atar aralığında istiyorum 250 300 TLYE kadar bütçe ayirabilirim tavsiye bekliyorum.

ErdalYildiz

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hocam o fiyata alabileceğin shimano Beastmaster tavsiye edebilirim. Bende 240 10-30 olanı var.