Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin & Lrf Eldiveni

Oltanın

Aktif Üye
Kan Grubu
B Rh Pozitif
ben yazlık edlivenini aldım ama kışlık olanı da alsaydım keşke dedim.

shimano'nun xefo eldiveni radarımda ama bunlar da kışlık eldiven değil işte..

ama şu yeni çıkmış güzelmiş

クロロプレンEXS 3カットグローブ|グローブ|ウェア|製品情報|シマノ -SHIMANO-

banada bu uyuyor OCEA・3Dストレッチクロロプレングローブ|グローブ|ウェア|製品情報|シマノ -SHIMANO- işaret parmak kısmı kanguru derısı canakkale torık avı boğaz hattı kursun arkası avı vs ıcın bıcılmıs kaptan bu urunu sepete attım :)

omertbk34

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Negatif
Decathlonda Caperlanın bu eldivenini almıştım zamanında.Hala stoklarda mevcutsa fiyat performans açısından tavsiye ederim. Soğuğa karşı gayet başarılı. Spin için biraz kalın gelebilir ama zamanla alışıyor insan. Tek negatif yönü üç parmak açılsa bile sahte değiştirmek biraz eziyetli oluyor. Eldiven biraz kalın olduğu için parmakları açtığınız kulaklar sahte değiştirirken takılma vs zorluk çıkarıyor. Genel olarak muadillerinin çok çok altında fiyatı olduğu için tavsiye ediyorum :)

LG-H850 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

yalcinnoguzz

Aktif Üye
Ben şahsen spinde kullanmıyordum ama ihtiyaç duyulmaya başladı
Aşağıdaki ürünü düşünmeye başladım.
Diğer spin eldivenleri daha ince yapıda ve biraz pahalı
indirimdeyken alsammı almasammı diye kararsızlıklar içindeyim

birde burda indirimde :D

Balıkçı Eldiveni - n11.com

yoksa major craftın falan var var titanium geçiyor ama fiyatlar baya yüksek bu tür eldivenlerde

Abi protackle i kullaniyorum ben. Tavsiye ederim.Dikisleri malzemesi gayet güzel.