Spinlevrek
Daimi Üye
- Adı
- İbrahim
- Kan Grubu
- A Rh Pozitif
Bence hafiflik + Performans çok önemli.
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Eşref abime katılıyorum çünkü ben eşref abinin ve forumdaki bir çok arkadaşın tavsiyesiyle spin için okuma raw ll 40 almıştım hepside sağolsunlar tavsiyeleri için iyiki almışım. Kullanacağız Avlağa ve kullanım koşullarına göre makina seçin ağırlık takıntısı yapmayın insanlar kullanım koşullarına göre takım kullanıyorlar İstanbul boğazında surf takımlarıylada at çek yapmıyorlarmı o takımların toplam ağırlığı 1kilo civarında kullanım koşullarına göre onlara o takım uyuyor.Ağırlığa deyil performansa önem vermek lazım.
**********************************Yeni seri biomaster da hagane gövde ve rotora sahip. Daha yeni sattım sw 5000 xg yı. İyi bir makine. Satma nedenim memnunsuzluktan değil. Ama Daiwa luvias yeni seri de çok hoşve daha hafif bir makina. O da tercih edilebilir. Ama biomaster sw hem shore jig hemde spin için uygun. Spin için azıcık ağır olsa da keyifli bir makina.