Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

spin makine ne alınmalı

yusufd

Aktif Üye
Adı
yusuf
İkiside çok güzel makinalar kullanacak kişi değerlendirmeli birbirine avantajlı oldukları noktaları.

Levreko

Daimi Üye
Adı
FATİH
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ağırlığa deyil performansa önem vermek lazım.
Eşref abime katılıyorum çünkü ben eşref abinin ve forumdaki bir çok arkadaşın tavsiyesiyle spin için okuma raw ll 40 almıştım hepside sağolsunlar tavsiyeleri için iyiki almışım. Kullanacağız Avlağa ve kullanım koşullarına göre makina seçin ağırlık takıntısı yapmayın insanlar kullanım koşullarına göre takım kullanıyorlar İstanbul boğazında surf takımlarıylada at çek yapmıyorlarmı o takımların toplam ağırlığı 1kilo civarında kullanım koşullarına göre onlara o takım uyuyor.

eqrhas

Aktif Üye
Adı
SEDAT ERKAN
Kesinlikle hafif takim...

budak1903

Aktif Üye
Adı
Alptürk
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yurtdşından alınacaksa daiwa luvias 3012h fena olmazdı.

eylmz

Daimi Üye
valla çok kfasını kurcalamasın beim ilnlardaki çiçek makineyi verelim :)
işin espirisi bir yana arkadaşın önce hafifilik mi güç mü konusunu değerlendirmesi lazım
biomaster veya sustian tercih ederim ben 4000 vs 5000 aynı zaten
ama yeni çıkan hegane (HG) serileride fena değil sahsen bimaster xg kullandım ama çok da mennun kalmadım
sebebi ise kafa cok tırıyor yenı serilerde öyle bişi yok yağ gibi

malidemirkan

Aktif Üye
Adı
M. Ali Demirkan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Yeni seri biomaster da hagane gövde ve rotora sahip. Daha yeni sattım sw 5000 xg yı. İyi bir makine. Satma nedenim memnunsuzluktan değil. Ama Daiwa luvias yeni seri de çok hoşve daha hafif bir makina. O da tercih edilebilir. Ama biomaster sw hem shore jig hemde spin için uygun. Spin için azıcık ağır olsa da keyifli bir makina.

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
Yeni seri biomaster da hagane gövde ve rotora sahip. Daha yeni sattım sw 5000 xg yı. İyi bir makine. Satma nedenim memnunsuzluktan değil. Ama Daiwa luvias yeni seri de çok hoşve daha hafif bir makina. O da tercih edilebilir. Ama biomaster sw hem shore jig hemde spin için uygun. Spin için azıcık ağır olsa da keyifli bir makina.
Daiwa luvias...!!!
Benim emekli maaşı az eksik kalıyor....! :(

Enez'li

Üye
Sayin M.Ali Demirkan
Yeni seri biomaster hagane govde ve rotora sahip demişsiniz. Bunu hangi sitede görebiliriz ? Ya da nerde satılıyor ? Ben hiç denk gelmedim. Rica etsem paylaşırmısıniz

Teşekkürler şimdiden..