Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SPİN OLTA MAKİNA VE KAMIŞ

duke_nukem

Aktif Üye
Adı
akif
Kan Grubu
A Rh Pozitif

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kamışın 2.70 olanını kullanıyorum gayet memnunum makinanın 25lik modelini 1 avda kullandım sattım deadringer yerine catana4000 veya ceymar 40 tavsiye ederim

Adı
ibrahim ünal
Merhaba arkadaşlar,

Spin olta takımı almak istiyorum ve bu konuda sizin gibi üstadların görüşlerini almak istiyorum. Üst düzey bir takım olmasına gerek yok ancak beni yarı yolda da bırakmamasını istiyorum.

Okuma Dead Ringer 40 Makine, V System 240 10-40 Spin Kamış Olta Seti, Fiyatı 300,30 TL - Okuma Spin Olta Seti

Bu seti almayı düşünüyorum. Görüşlerinize göre siparişi vereceğim.
İlginize şimdiden teşekkür ederim.
Slm akif bey bende sizin gibi arayış içersindeyim v systeme karar kıldım gibi makine olarakta 40lık bi makine arıyorum uygun bir site arıyorum makine için

Adı
ibrahim ünal
Bunlara bakabilirsiniz akif bey güvenilir bir firma ilgi alaka bakımından da iyiler

Mehmet Fatih

Daimi Üye
Adı
Mehmet Fatih
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kamışın 2.70 olanını kullanıyorum gayet memnunum makinanın 25lik modelini 1 avda kullandım sattım deadringer yerine catana4000 veya ceymar 40 tavsiye ederim
Dead Ringerde ne gibi bir problem gözlediniz ? yada catana ceymar alınca fark ettimi ? ben deadringer 25 kullanıyorum gayet yağ gibi akıyor diğerlerini denemediğimden belki öyle geliyor fark varsa tecrüblerinizden faydanlanmak isterim.

hkn17

Daimi Üye
Adı
Hakan
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Dead Ringerde ne gibi bir problem gözlediniz ? yada catana ceymar alınca fark ettimi ? ben deadringer 25 kullanıyorum gayet yağ gibi akıyor diğerlerini denemediğimden belki öyle geliyor fark varsa tecrüblerinizden faydanlanmak isterim.
eksik yazmışım kusura bakma :eek: deadringeri LRF için kullandım büyük gibi geldi o yüzden sattım memnuniyetsizlikten değil yani ;)

trkc

Daimi Üye
Kan Grubu
A Rh Negatif
Bence başlangıç için gayet uygun orta seviye bir set..
Makine V System'in yanında sırıtıyor biraz. Spin için Ceymar olabilir. Geçen Avenger 40'ı inceledim bayağı büyük geldi. Spinde küçük kafa daha konforlu oluyor.

V System 180cm (2-10gr) / Exceler 1500HA ikilisini kullanıyorum. Bana maliyeti 500₺. Kırılsa, bozulsa bu şartlarda gözüm kapalı yine aynı takımı kurarım.