Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Olta Takımı

Adı
YUNUS EMRE
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Merhabalar,

Kıyıdan at çek yapabileceğim olta takım hakkında yoruma ihtiyacım var.
Hedef avım turna balığı lakin spin olarak lüfer levrek hafif kurşunla sarıkanat çinekop istavrite de atabileceğim bir takım arıyorum.

Okuma G-Force Spin 240Cm 15-40 Gr Bauer At Çek Olta Takımı Fiyatı takım hakkında yorum yapabilir misiniz.

Sizce spin olarak turna, levrek, lüfer ve kurşunlu olarak sarıkanat, çinrkop, istavrit için uygun mudur?

0.18 mm ip misina hangi balıklar için kullanılabilir, teşekkür ederim.

Adı
YUNUS EMRE
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Bilgilendirebilecek değerli yorumlarınızı bekliyorum

İsottevfik

Daimi Üye
Adı
İsot Tevfik SARI
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kamış için pek bir şey diyemem, amma ve lakin makina için dersen, eh işte, harcıalem bir makina. Fakat kozmetik olarak çok cicili bicili.:)
Set olarak takım yapmaktansa, ayrı ayrı olarak almak, işin en doğrusu. Keyfiyet, elbette sizin.

spinci

Aktif Üye
Adı
Tenekeci
Merhabalar,

Kıyıdan at çek yapabileceğim olta takım hakkında yoruma ihtiyacım var.
Hedef avım turna balığı lakin spin olarak lüfer levrek hafif kurşunla sarıkanat çinekop istavrite de atabileceğim bir takım arıyorum.

Okuma G-Force Spin 240Cm 15-40 Gr Bauer At Çek Olta Takımı Fiyatı takım hakkında yorum yapabilir misiniz.

Sizce spin olarak turna, levrek, lüfer ve kurşunlu olarak sarıkanat, çinrkop, istavrit için uygun mudur?

0.18 mm ip misina hangi balıklar için kullanılabilir, teşekkür ederim.

Merhaba Sevgili Hobidasim,

15-40 atarli kamis bahsettiginiz bir tasla iki kus vurma isi icin isabetli olabilir.

Sadece spin istemis olsaniz 5-30 “araliginda” kamis bakin derdim, yani bu degerlerin altina ya da ustune cikmamak benim onerim olurdu.

Hedef avlariniz icin bu set uygun gorunuyor, sert bir takim ama olmaz diye birsey soylemek dogru olmaz, amaca ve butceye bagli olarak set kurmak cesitlilige cok acik bir durumdur.

Kamis ve makine olarak tek bi marka uzerinden gitmek, iki ayri ekipmanin uyumu acisindan saglikli oluyor buna da dikkat etmekte fayda var.

Rastgelsin..

Adı
YUNUS EMRE
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Değerli yorumlarınız için çok teşekkür ederim rastgele diyelim o vakit :)