Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin olta takımı

smiran

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
B Rh Negatif
Selamın aleyküm abilerim, kardeşlerim. Ben Süleyman 23 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Eymir gölünde turna balığı tutmak arada sırada denizde avlanmak istiyorum. Daha öncesinde sazan için takım kurmuştum fakat meralarim çok kötü olduğu için vuruş dahi alamadım. Spin yapmak istiyorum. Spin için takip ettiğim birkaç takım var fakat iyi mi değil mi bilemiyorum. Balkanlar av bayinin kendi ürünleri olan Oslo legend 270 kamış ve Oslo prime 4000 makine almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 2-3 bin arası. Onerebilecegeniz takımları bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Cümleten hayırlı akşamlar.

smiran

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
B Rh Negatif
Selamın aleyküm abilerim, kardeşlerim. Ben Süleyman 23 yaşındayım. Ankara'da yaşıyorum. Eymir gölünde turna balığı tutmak arada sırada denizde avlanmak istiyorum. Daha öncesinde sazan için takım kurmuştum fakat meralarim çok kötü olduğu için vuruş dahi alamadım. Spin yapmak istiyorum. Spin için takip ettiğim birkaç takım var fakat iyi mi değil mi bilemiyorum. Balkanlar av bayinin kendi ürünleri olan Oslo legend 270 kamış ve Oslo prime 4000 makine almayı düşünüyorum. Ortalama bütçe 2-3 bin arası. Onerebilecegeniz takımları bekliyorum. Yardımcı olursanız sevinirim. Cümleten hayırlı akşamlar.
Birde şunu sormak istiyorum; daiwa,ryuji,okuma, fujin gibi markalar var. Bir siralama yapmak gerekirse en iyisinden en kötüsüne doğru bir sıralama yapar mısınız? Teşekkürler.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Son düzenleme:

smiran

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
B Rh Negatif
Hoş geldin Süleyman , daiwa- shimano bunlar en bilinen ve populer olanlar , diğer yazdıkların biri birinden çok farkı yok bence , okumanın servisi ve garanti olayı sorunsuz diyorlar , kamış iyi gibi duruyor ama makina fazla ağır takım biraz dengesiz olacak gibi , bu hazır set daha uygun https://www.n11.com/urun/ryuji-raptor-4000-oslo-legend-270cm-7-40gr-8-orgu-spin-olta-seti-53829101
Hoşbulduk, çok teşekkür ederim. İki makine arasında 40 gram falan var takımı bu kadar etkiler mi( bilmediğim için soruyorum yanlış anlaşılmasın)

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Spinde denge çok onemlidir 20 gr bile bazen çok fark ediyor , ne kadar at çek yapacağın da onemli.

smiran

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
B Rh Negatif
Spinde denge çok onemlidir 20 gr bile bazen çok fark ediyor , ne kadar at çek yapacağın da onemli.
Anladım çok teşekkür ederim verdiğiniz bilgiler için. Son olarak şunu sormak istiyorum Shimano FX 4000 makineye hangi kamışı önerirsiniz

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bu kamış o makinaya da uyar , ricalar.

hari76

Daimi Üye
Adı
Hamdi
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ben ağır makina alma dedim :) sen daha ağırını seçtin .

smiran

Yeni Üye
Adı
Süleyman
Kan Grubu
B Rh Negatif
Ben ağır makina alma dedim :) sen daha ağırını seçtin .
Sanırım yanlış anladım,ilk cevabınızda makina ağır takım dengesiz olur dediniz ben onun için makinanin hafif olmasi gerektiğini sandım ve şuan herşey tamamen karıştı 😅