Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
Teşekkür ediyorum Serdar.Emre bey ilk tebrik benden gelsin,süper balık. modayada uymak gerek.![]()
Teşekkür ediyorum Bülent Abi.bu yakışıklıya merhaba diyen ilk ben olayım,,,
tebrikler Emre.....![]()
Teşekkür ediyorum.tebrikler çok güzel bi palamut herzaman rastgelsın)
Bu balık pek zevkli değildi.Yanlamasından değişik bir durum olduğunu anladım.Emre tebrik ederim.
Senin Palamut'da çok yakışıklıymışsın,spin'le süper zevkli oluyor değilmi,ben daha irisinde yaşadım bu zevki.
Selamlar.
Teşekkür ediyorum.Rastgelsin.Tebrik ederim Emre Bey,kısmetiniz bol olsun.
Teşekkür ediyorum Hamdi.Denizden bu çıkacak deseler o sığ suda iananmazdım.Tebrikler Emre, deniz seni boş çevirmemiş. Kısmetin açık olsun![]()
Evet,deniz annenin ne vereceği belli olmuyor.Kısmetim.Tebrikler .
Neye niyet , neye kısmet demişler
Daha güzel süprizlerin kısmet olduğu avlar dilerim![]()
Çok da fazla av heyecanı yaşatmadı;fakat denizin bunu vermesi hem şaşırttı hem de heyecanlandırdı.Tebrikler Emre güzel av olmuş..İlk palamut heyecanlı olmuştur senin için..Deniz nasıl durgun bugün hayret burası uçuyoooorrrrrrr![]()
Aratmaz mı.Aynı boyda bir levrek gelseydi patırtı,kütürtü,çatırtı kopardı avlakta.Çok kibardı.Pıt,etti.Sakin sakin bana yüzdü.Tebrikler, Spinde beklenmeyen konuk gelmiş. Aksiyon olarak Levreği arattımı?