fafafe123
Aktif Üye
- Adı
- Şahin Emre ASLAN
- Kan Grubu
- O Rh Pozitif
Merhabalar,
Üniversite sınavına bir kere daha hazırlanıyorum.Ara buldukça keyifli vakitler geçirmeye deniz kenarlarına iniyorum.(SİNOP)
Günlerdir levreğin peşindeyim yaklaşık 6-7 kere levrek avlamaya gittim.Tahminimce levreğin olduğu meralarda denemeler yapıyorum.Fakat daha hiç levrek avlayamadım.Hatta doğru düzgün vuruş bile alamadım desem yeridir.Genel olarak çok farklı meralara gittim.Hatta bazı meralardan balık tutulduğunu bizzat gördüm.Genel olarak gittiğim bazı meralar;
Avlandığım saatler;
Elimdeki Sahteler;
Bu sahtelerimin çoğunu gittiğim bütün meralarda deniyorum.Levrek patlak havanın balığı olduğu söyleniyor.Suyun bulanması,kumun karışması balığın avantajı vs. vs. Hava böyleyken de açıkçası popperlar zaten çalışmıyor.Minnow tipli sahtelerde erim mesafesi problemi yaşıyorum.Geriye kaşık ve silikon yemler kalıyor.Elimde kaşık olmadığı için silikonları kullanıyorum.Onların da yeteri kadar gittiğini düşünüyorum.Fakat acaba daha fazla uzağa mı atmam gerekiyor ? Balığa ulaşmıyor mu sahteler diye düşünüyorum.Yani hiç vuruş almadım diyebilirim.Son olarak kaşık ve jig yem almayı düşünüyorum önerilerinizi bekliyorum.Bilgisi olan olmayan herkesin mantıklı bir bakış açısıyla değerlendirmesini isterim.
Üniversite sınavına bir kere daha hazırlanıyorum.Ara buldukça keyifli vakitler geçirmeye deniz kenarlarına iniyorum.(SİNOP)
Günlerdir levreğin peşindeyim yaklaşık 6-7 kere levrek avlamaya gittim.Tahminimce levreğin olduğu meralarda denemeler yapıyorum.Fakat daha hiç levrek avlayamadım.Hatta doğru düzgün vuruş bile alamadım desem yeridir.Genel olarak çok farklı meralara gittim.Hatta bazı meralardan balık tutulduğunu bizzat gördüm.Genel olarak gittiğim bazı meralar;
- Liman içi avlanmaya müsait kumsallar
- Taşlık kayalık orman içi bölge
- Gene akarsu ağzı olan balığın orda olduğuna emin olduğum başka bir mera
Avlandığım saatler;
- Saat 8.00 - 15.00 ARASI avlandım.
- Açıkçası akşam üzeri avlanmadım.
Elimdeki Sahteler;
SİLİKON
- Kumbalığı(SANDEEL)SG;Kum balığı rengi,limon rengi,real pearl,dirty silver
- Duckfin 2 adet biri saydam sarı,diğeri limon
- Jigheadlerim 17 gr birde 10 gr var 6-7 tane
Sert Sahteler