Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı SPIN SET Mutlaka Bakın!

dixixes

Aktif Üye
Adı
Gökhan
Kamışın benim sahtelere uygunluğunuda düşündüğümde çok sert gelecek bana.Siz satışa devam edin lütfen.Vakt kaybı için özür dilerim

pars

Aktif Üye
Kamışın benim sahtelere uygunluğunuda düşündüğümde çok sert gelecek bana.Siz satışa devam edin lütfen.Vakt kaybı için özür dilerim
Sorun yoktur, arkadaşlar ilan günceldir, tek tek satış yoktur. Bu sete ihtiyacı olan benimle iletişime geçebilir...

pars

Aktif Üye
Arkadaşlar sadece kamışın fiyatı tr de 400tl civarındaydı! Fiyatının ve değerinin anlaşılamadığını düşündüğüm bu ürünlerin satışından vazgeçiyorum..TR de çok bilindik marka ve ürünler değil belki ama Makina ve ip misinalar USA ürünüydü.

Admin den ricam başlığı kapatabilir mi teşekkürler.

danielfalso

Yeni Üye
Pars acil mi satmayi dusunuyordun .kardesim. Almak istiyorum lakin bu ay sonu dugunum var . sayet bir max 2 ay bekletursen alirim kardesim. Bende pazarligi sevmem. Guzel fiyat zaten. Hanimin setini de biylece almis olurum.

pars

Aktif Üye
Acil değil, kenara kaldırdım, duruyor! İhtiyacım yok şuan. 2 tane daha spin setim var onları kullanıyorum. Sana mutluluklar kardeşim. Müsait olduğunda bana geri dönersin, set senindir.