Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin set tavsiyesi

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arakdaşlar ben spine yeni başlıyacağım bütçem 350 tl civarında ben kamış olarak albastar dinamicayı makina olarak okuma alaris 30 u ip olarakda j braid 8x i düşünüyorum sizce bunlar iyi iş yaparmı ? yada siz olsaydınız 350 tl bütceyle be alırdınız

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Arakdaşlar ben spine yeni başlıyacağım bütçem 350 tl civarında ben kamış olarak albastar dinamicayı makina olarak okuma alaris 30 u ip olarakda j braid 8x i düşünüyorum sizce bunlar iyi iş yaparmı ? yada siz olsaydınız 350 tl bütceyle be alırdınız
Buarada hedef balık levrek

Sergi0

Aktif Üye
Adı
Serhat Ç.
Biraz daha bekleyip bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim. Bütçenizi 500-600 ‘lere çıkarmanız daha keyifli avlar yapmanızı sağlayacak bir başlangıç takımı için yeterli olacaktır. Takım konusu içinde forumdaki ustalarımız size mutlaka yol gösterecektir.

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Biraz daha bekleyip bütçenizi arttırmanızı tavsiye ederim. Bütçenizi 500-600 ‘lere çıkarmanız daha keyifli avlar yapmanızı sağlayacak bir başlangıç takımı için yeterli olacaktır. Takım konusu içinde forumdaki ustalarımız size mutlaka yol gösterecektir.
Abi ben yeni başlıycağım için ilk kamışım ztn büyük bir ihtimalle kırılacağını düşünürek ucuz birşeylerle başlamak istedim ztn alıcağım makina ve misina iyi kamış biraz kötü onuda spini öğrenince daha iyisini almayı düşünüyorum

Whistle

Aktif Üye
Adı
Oktay
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abi ben yeni başlıycağım için ilk kamışım ztn büyük bir ihtimalle kırılacağını düşünürek ucuz birşeylerle başlamak istedim ztn alıcağım makina ve misina iyi kamış biraz kötü onuda spini öğrenince daha iyisini almayı düşünüyorum
Neden kıracakmışsın gibi düşünüyorsun

süheyl

Daimi Üye
Adı
süheyl
Kan Grubu
B Rh Pozitif
bende aynı tavsiyede bulunuyorum birazdaha bekleyip uzun zaman kullanacağın bir ürün al

Okurtman

Aktif Üye
Adı
Özdemir K.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Albastar'ın ürünleri bir çok dünya markasının giriş seviyesi diye piyasaya sürdüğü çöplerden daha iyidir. Okuma alaris fiyatına göre iyi bir -eçenek.Eğer 240cm 7-28 gibi daha düşük atarlı kamış düşünüyorsan yine albastar'ın dropking'i de çok güzel bir kamış.

Btc78

Aktif Üye
Adı
Burak Çakır
Çöp olacağına inandığım bir şeye niye para yatırıyorsun en güzeli bekleyip bütçeyi artırmak

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Çöp olacağına inandığım bir şeye niye para yatırıyorsun en güzeli bekleyip bütçeyi artırmak
Çöp olcağına inanmiyorum ben ilk defa böyle bir olta alıcam önceki oltalarımı decathlon dan almıştım şuan kullandığım kamış 40 tl lik olduğu için biraz kötü,dikkatsiz kullanıyorum hep oltalarımı o yüzden belki yeni aldigim kamışıda kendi hatamla kırarım diye ucuz birşeyle spine başlamak istiyorum