Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin set tavsiyesi

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Albastar'ın ürünleri bir çok dünya markasının giriş seviyesi diye piyasaya sürdüğü çöplerden daha iyidir. Okuma alaris fiyatına göre iyi bir -eçenek.Eğer 240cm 7-28 gibi daha düşük atarlı kamış düşünüyorsan yine albastar'ın dropking'i de çok güzel bir kamış.
Ben WTD için kullanıcam dropking biraz esnek kamış diye biliyorum o yüzden dinamicayı almayı düşünüyorum. Teşekkür ederim tavsiyeniz için

smucuk

Daimi Üye
Adı
Selçuk
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Bütçeni biraz daha arttırıp ikinci elden kamış ve makine almanı öneririm. İp misina almayı şuanlık birkaç aylığına ertele bence çünkü diğer ikisinin kalitesini çok düşürür iyi bir ip misinaya vereceğin para. İp misinada sakın ucuza kaçma, En azından 100TL'ye Lotus Pro falan al. Bundan daha düşük fiyata alacağın düşük kaliteli ip misina da inan klasik misinadan daha kötü av tecrübesi yaşatır sana.

Izmirli balıkçı

Yeni Üye
Adı
Yusuf
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bütçeni biraz daha arttırıp ikinci elden kamış ve makine almanı öneririm. İp misina almayı şuanlık birkaç aylığına ertele bence çünkü diğer ikisinin kalitesini çok düşürür iyi bir ip misinaya vereceğin para. İp misinada sakın ucuza kaçma, En azından 100TL'ye Lotus Pro falan al. Bundan daha düşük fiyata alacağın düşük kaliteli ip misina da inan klasik misinadan daha kötü av tecrübesi yaşatır sana.
Benim alcağım ip 110 tl civarında 8x arkadaşım tavsiye etti özellikle su tutmadığı için kamış ve makinayıda ben 2. El almam sonuçta nası kullandığını bilmiyoruz . Tavsiyeniz için teşekkür ederim

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
ben de nasıl olsa kırılacak diye ucuz kamış almıştım param da vardı. şu an param yok ne kadar hor kullansam da kırılmadı meret. sonuç kötü bir kamış, daha az zevk, daha az balığa gitme. almışken iyisini al bence. ikinci el sayfasını takip et güzel fırsatlar oluyor