Spin Takım Bilgi Bankası (Spinning Avcılığı)

Shimano beast master 330 cm 10-40 gr atarlı
Daiwa ninja 2500 makine
Berkler Whiplash cyristal 0,10 nasıl bir takım olur sizce yardımlarınızı bekliyorum.
Aslen makineyi lrf için aldım ve kullanıyorum. Yedek kafaya kamış ve ipi ekleyip makineyi hem lrf hem spinde kullanma planım var nasıl olur sizce?

Son düzenleme:
Shimano beast master 330 cm 10-40 gr atarlı
Daiwa 2500 makine
Berkler Whiplash cyristal 0,10 nasıl bir takım olur sizce yardımlarınızı bekliyorum.
Aslen makineyi lrf için aldım ve kullanıyorum. Yedek kafaya kamış ve ipi ekleyip makineyi hem lrf hem spinde kullanma planım var nasıl olur sizce?
Daiwa Ninja 2500 mü

Bence kamisin atar araligi hic fena degil ama boyu cok uzun 330 spin icin ben max 270 kullaniyorum
Makina 2500 daiwa spin icin olur daieanin kafa boyutlari buyuk genelde ama lrf agir ve buyuk kacar bence

Bence kamisin atar araligi hic fena degil ama boyu cok uzun 330 spin icin ben max 270 kullaniyorum
Makina 2500 daiwa spin icin olur daieanin kafa boyutlari buyuk genelde ama lrf agir ve buyuk kacar bence
2500 lük makinanın lrf ye dezavantajı ne olur acaba? Ağırlığı mı sadece problem? Çekerken sahteyi hızlı çekmez galiba o devirle alakalı diye biliyorum

Makinanin kafa boyu buyuk olunca agirliktan ote kamisin ilk halkasindaki surtunme fazla olup mesafeyi azaltabilir atis aninda
Lrf de okuma 2.28 ufr 1-9 gr atarlı ile 3 gr ağırlığı 20-30 metre arası atıyorum o da bana yeterli gelmişti. 8-9 gr sahteyi 40 mtyi geçiyor atışım fena değil yeni başlayan birine göre

merhabalar, spin için decathlondan bu makinayı almayı düşünüyorum kullanan ya da bilen var mıdır?
geçen sene daiwa crossfire 2500 almıştım yine decathlondan, ufak balıklarda bile kitlendi, kafa kısmı dönmeye başladı vs..
malum fiyatar uçuk, bu makineye güvenilr mi?

upload_2018-8-28_15-31-28.png

Back