Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SPIN TAKIM BİLGİ BANKASI (SPİNNİNG AVCILIĞI )

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
elınıze saglık cok ıyı bır calısma olmus tesekkurler...
Rica ederim rastgele:)
selahattin ustam misineler için daha detaylı bir paragraf daha bekliyoruzz :D klavyene sağlık pek lezzetli bi sunum olmuş :D
Teşekkür ederim sevgili hızır, usta olmak ne haddimize , ben de zaman gectikce bilgilerimi geliştiriyorum misinalar konusunda yakında tekrar bu konuyu düzenleyeceğim aklımdakini söylemişsin resmen:D

Adı
Hızır Şeref Gültekin
Kan Grubu
O Rh Pozitif
bu aralar o dert oldu bana da elimdeki bulk line foll zone makaralarım bitmiş :D şimdi ateşler içinde bunun gibi kaliteli bir misine daha bulabilecekmiyim diye aranıyorum :D bulan olursa elinde olan varsa da burdan bildireyim ,16 ve ,26 alacağım :D

Sabun

Yeni Üye
Adı
İlker SAYGILI
Ben kıyıdan at-çek için yeni bir makina ve kamış almak istiyorum. Birçok sitede gezindim çok fazla ürün ve çok fazla marka var kafam çok karıştı. Karar veremiyorum maddi olarak çok fazla yüksek olmamakla beraber iyi bir takım dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Shimano,D.A.M. ve Okuma makinalarda ve kamışlar arsında kaldım.:confused:

Hamdi

Admin
Site Admin
Adı
Hamdi TEKBIYIK
Kan Grubu
O Rh Negatif
Ben kıyıdan at-çek için yeni bir makina ve kamış almak istiyorum. Birçok sitede gezindim çok fazla ürün ve çok fazla marka var kafam çok karıştı. Karar veremiyorum maddi olarak çok fazla yüksek olmamakla beraber iyi bir takım dizmek istiyorum yardımcı olursanız sevinirim. Shimano,D.A.M. ve Okuma makinalarda ve kamışlar arsında kaldım.:confused:
Bütçe olarak bilgi verirseniz ona göre tavsiyede bulunabiliriz.

ondersoydinc

Aktif Üye
Adı
Önder SOYDİNÇ
Öncelikle bu detaylı bilgiler için emeğine sağlık selahattin, sayende detaylı inceleme fırsatı edindim hiç kafam karışmadan. Ben de bu hafta okuma salina seaspin alıyorum, makineyi de fazla bütçemi zorlamadan yine okuma'nın serisinden seçicem almaya gittiğimde. Daha önce hiç spin avı yapmadığım için iyice araştırdım tabiki balıksevdam.com sayesinde. İnşallah ilk organizasyon da sizlerle birlikte deneme yapma şansım olacak ve yaz kampı öncesinde büyük bir fırsat olacak.

Sabun

Yeni Üye
Adı
İlker SAYGILI
Bütçe olarak bilgi verirseniz ona göre tavsiyede bulunabiliriz.
Hamdi bey 500 tl kadar çıkabilirim fakat makine ve kamışın yanı sıra diğer aparatlarını da almak istiyorum. örn. rapala, misine v.s. gibi.

trgy77

Üye
Adı
turgaydemir
bu aralar o dert oldu bana da elimdeki bulk line foll zone makaralarım bitmiş :D şimdi ateşler içinde bunun gibi kaliteli bir misine daha bulabilecekmiyim diye aranıyorum :D bulan olursa elinde olan varsa da burdan bildireyim ,16 ve ,26 alacağım :D
sevgili hızır abim benim sana bi tavsiyem olucak misina hakkında tornado 0.26 kullanıyorum biliyosun ip kullandım olmadı çok çeşit misina kullandım olmadı ama bu TORNADO misinada karar kıldım 100m 10 tl

fish hunter

Yeni Üye
Adı
kadir abdülbaki asna
degerli arkadaşım spin kamişlar hakkındaki görüşlerinizi almak isterim. Kullandığım sahteler rover 98 çoğunluklu ve ima pogachevs mevcut kamış shimano catana teleskopik 2.70 boy 10*30 gr atarlı 1-11 veya 5-20 aksiyonlu kamış ile daha iyi bir netice alabilir miyim bir de tavsiye edeceğiniz markalar var mı teşekkürler

Bulent

Üye
Adı
bulent ERDİK
Arkadaşlar konuyu sonuna kadar okudum emeği geçen herkese teşekkür ederim.

At-çek te kullanmak üzere SHIMANO CATANA 4000 FB almayı planlıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba ? 3000 yerine 4000 tercih etmemin amacı aynı zamanda şamandıralı takımlarda da kullanmak istemem ama asıl öncelik at-çek.

Bu makina uygun bir makinamıdır.

Bilgiler için teşekkürler

OZAN IŞIK

Moderatör
Yönetici
Adı
OZAN
Kan Grubu
O Rh Pozitif
degerli arkadaşım spin kamişlar hakkındaki görüşlerinizi almak isterim. Kullandığım sahteler rover 98 çoğunluklu ve ima pogachevs mevcut kamış shimano catana teleskopik 2.70 boy 10*30 gr atarlı 1-11 veya 5-20 aksiyonlu kamış ile daha iyi bir netice alabilir miyim bir de tavsiye edeceğiniz markalar var mı teşekkürler
Merhaba kusura bakmayın gecikmiş cevap için, eğer 2.70 alacaksanız 15-40 atarlı ile en iyi neticeyi alırsınız, fiyat olarak artırma yaparsanız seçenekleriniz çoğalacaktır, kamışta en önemli husus hafiflik, dayanıklılık ve atarı vs sıralama bu şekilde gider.

Arkadaşlar konuyu sonuna kadar okudum emeği geçen herkese teşekkür ederim.

At-çek te kullanmak üzere SHIMANO CATANA 4000 FB almayı planlıyorum. bu konuda bana yardımcı olabilirmisiniz acaba ? 3000 yerine 4000 tercih etmemin amacı aynı zamanda şamandıralı takımlarda da kullanmak istemem ama asıl öncelik at-çek.

Bu makina uygun bir makinamıdır.

Bilgiler için teşekkürler
Rica ederiz, 4000 çok güzel bir tercih olacaktır şamandıra harici yemli avcılıkta da işinize yarayacak joker makineniz olacaktır..