Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin takım görüşünüz

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Arkadaşlar, okuma g-force 2,70 cm 7-35 Gr 2 parça spin kamış, okuma revenger rv-25 fd spin makine toplam 92 TL ye oluşturmayı düşündüğüm set nasıl sizce. Daha önce hiç spin yapmadım.

Emrecan Kaya

Daimi Üye
Adı
Emrecan Kaya
Kan Grubu
A Rh Pozitif
92 TL'lik takımdan pek bir beklenti içinde olmayın derim. İş görmez mi? Elbet görür, ancak sadece günü kurtarır. Biraz daha bütçe ayırıp Ceymar makine ve Dead Ringer kamış alabilirsiniz. Tavsiyemdir, ikisini de kullandım, sizi üzmeyecektir. Makine için ikinci elde 100-110₺, kamış için de 80-100₺ aralığında bulabilirsiniz. Uzun süre idare edecektir bu takım.

B

BS Okuru

Misafir
92 TL'lik takımdan pek bir beklenti içinde olmayın derim. İş görmez mi? Elbet görür, ancak sadece günü kurtarır. Biraz daha bütçe ayırıp Ceymar makine ve Dead Ringer kamış alabilirsiniz. Tavsiyemdir, ikisini de kullandım, sizi üzmeyecektir. Makine için ikinci elde 100-110₺, kamış için de 80-100₺ aralığında bulabilirsiniz. Uzun süre idare edecektir bu takım.
Ucuza alıp iki gün sonra Çöpe atmaktansa az biraz daha üzerine ekleyerek günü değil belli bir müddet acemiliğinizi atacağınız bir takım oluşturmanız daha mantıklı olur diye düşünüyorum ;)

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Çok fazla gidemiyorsan hevesini alırsın yeter.
Biz üst segment ekipman kullanıyoruzda ne oluyor sanki 500 baljk tutalım sezonda yeter diyoruz

katilhamsi

Daimi Üye
Adı
Kadir
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Çok fazla gidemiyorsan hevesini alırsın yeter.
Biz üst segment ekipman kullanıyoruzda ne oluyor sanki 500 baljk tutalım sezonda yeter diyoruz
Aynen söylediğiniz gibi aslında çok fazla gidemiyorum, gittiğimde spin denemek istediğim yerler var olmadı silikon denemek istiyorum. Ayrıca o kadar çöp gibi de durmuyorlar. Yılda 10 kez kullanmam bile bu yüzden beni idare eder. Yanımda bulunsun...

omer.t.k

Yeni Üye
Adı
Ömer
Başlangıç için bende g-force 7-35 ve okuma revenger 40 ı seçtim. 2 aydır kullanıyorum. Misina dahil toplam maliyet 110 TL. Şimdiye kadar beni hiç üzmedi(gerçi amatörüm ama olsun :D). 0.16 ip ve kendo sahte ile 2 palamut ve 1 besili :D istavrit aldım (İstavrit kendi kadar olan sahteye atladığında eşimle biz şok :D). 25 gramlık kurşun ve 8 iğneli çapari ile istavrit ve mezgit avıda yapıyorum. Başlangıç için ideal. İleride hedefleriniz doğrultusunda daha iyi bir sete ihtiyacınız olursa elinizdekileri sevdiğiniz bir insana hediye ederek güzel bir hobi edinmesini bile sağlayabilirsiniz. :)