Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spin Takim Hediyemdir.

reelmaster

Daimi Üye
Adı
M.AKİF
Kan Grubu
B Rh Pozitif
spinhediye.jpg
Resimde görülen.Remixon double black 270 20-40 atar kamış ve Fladen Power 40 makina spine meraklı ancak imkanı olmayan bir kardeşimize ÜCRETSİZ hediyemdir. Benim kız bu takımla acemiliğini attı, tatlı suda yeterince can da yaktı. Şimdi benim takımlara göz dikti . Bu çam sakızı çoban armağanı takımda rafa kalktı. İsteyen arkadaşımız kendini deşifre etmeden özelden talepte bulunabilir.

qrkn1204

Üye
Adı
GÜRKAN ATLI
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ürün duruyorsa ben almak isterim acemilik atmak icin bir kac ay sonra orta segment alabilecek durumdayım bu süre zarfında spin e alışmak isterim ve işim bitince bende başka bi arkadaşa devredebilirim

cangvn

Aktif Üye
Adı
Can
@reelmaster hocam elimde kullanmadigim 10 a yakin sahte var size özelden ulaşan ihtiyac sahibine vericem işe yararmi verimli olurmu bilmiyorum takimi teslim ediceginiz zaman özelden yazarsaniz sahtelerin eger uzak bir yere gidicekse kargosunu karsilayarak yollayabilirim herkese hayirli akşamlar.

KaNKuRT

Moderatör
Yönetici
Adı
Erkan
Ekli dosyayı görüntüle 80573
Resimde görülen.Remixon double black 270 20-40 atar kamış ve Fladen Power 40 makina spine meraklı ancak imkanı olmayan bir kardeşimize ÜCRETSİZ hediyemdir. Benim kız bu takımla acemiliğini attı, tatlı suda yeterince can da yaktı. Şimdi benim takımlara göz dikti . Bu çam sakızı çoban armağanı takımda rafa kalktı. İsteyen arkadaşımız kendini deşifre etmeden özelden talepte bulunabilir.
@reelmaster hocam elimde kullanmadigim 10 a yakin sahte var size özelden ulaşan ihtiyac sahibine vericem işe yararmi verimli olurmu bilmiyorum takimi teslim ediceginiz zaman özelden yazarsaniz sahtelerin eger uzak bir yere gidicekse kargosunu karsilayarak yollayabilirim herkese hayirli akşamlar.
Ayni arkadas banada mesaj atarsa kendisine birkac sahte hediye edecegim..( ancak su anda evde degilim, hemen gonderemem, ilk firsatta kargolayacagim..)
Çok güzel hareketler bunlar :)

:harika::harika::harika::harika::harika::harika::harika:

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Ekli dosyayı görüntüle 80573
Gerçekten çok güzel ve örnek bir davranış. Tebrikler. Umarım bu ince ve şık davranış suistimal edilmez. Her şekilde deniz sevdalısı balık sevdalısı bir insanın böyle bir dayanışma başlatması günümüzde takdir edilecek bir harekettir. Muhteşemsiniz. Allah ( cc ) gönlünüze göre versin...

Screenshot_2018-09-29-02-28-57-1.png

Ekli dosyalar

Son düzenleme: