Spin Takim Hediyemdir.

reelmaster

Daimi Üye
Tepki
4,450
Ödül
113
spinhediye.jpg
Resimde görülen.Remixon double black 270 20-40 atar kamış ve Fladen Power 40 makina spine meraklı ancak imkanı olmayan bir kardeşimize ÜCRETSİZ hediyemdir. Benim kız bu takımla acemiliğini attı, tatlı suda yeterince can da yaktı. Şimdi benim takımlara göz dikti . Bu çam sakızı çoban armağanı takımda rafa kalktı. İsteyen arkadaşımız kendini deşifre etmeden özelden talepte bulunabilir.

@reelmaster hocam elimde kullanmadigim 10 a yakin sahte var size özelden ulaşan ihtiyac sahibine vericem işe yararmi verimli olurmu bilmiyorum takimi teslim ediceginiz zaman özelden yazarsaniz sahtelerin eger uzak bir yere gidicekse kargosunu karsilayarak yollayabilirim herkese hayirli akşamlar.

80573 dosyayı görüntüle
Resimde görülen.Remixon double black 270 20-40 atar kamış ve Fladen Power 40 makina spine meraklı ancak imkanı olmayan bir kardeşimize ÜCRETSİZ hediyemdir. Benim kız bu takımla acemiliğini attı, tatlı suda yeterince can da yaktı. Şimdi benim takımlara göz dikti . Bu çam sakızı çoban armağanı takımda rafa kalktı. İsteyen arkadaşımız kendini deşifre etmeden özelden talepte bulunabilir.
@reelmaster hocam elimde kullanmadigim 10 a yakin sahte var size özelden ulaşan ihtiyac sahibine vericem işe yararmi verimli olurmu bilmiyorum takimi teslim ediceginiz zaman özelden yazarsaniz sahtelerin eger uzak bir yere gidicekse kargosunu karsilayarak yollayabilirim herkese hayirli akşamlar.
Ayni arkadas banada mesaj atarsa kendisine birkac sahte hediye edecegim..( ancak su anda evde degilim, hemen gonderemem, ilk firsatta kargolayacagim..)

Çok güzel hareketler bunlar 🙂

👍👍👍👍👍👍👍

80573 dosyayı görüntüle

Gerçekten çok güzel ve örnek bir davranış. Tebrikler. Umarım bu ince ve şık davranış suistimal edilmez. Her şekilde deniz sevdalısı balık sevdalısı bir insanın böyle bir dayanışma başlatması günümüzde takdir edilecek bir harekettir. Muhteşemsiniz. Allah ( cc ) gönlünüze göre versin...

Screenshot_2018-09-29-02-28-57-1.png

Dosyalar

• Screenshot_2018-09-29-02-28-57-1.png
    Screenshot_2018-09-29-02-28-57-1.png
    577.3 KB · Okunma: 12
Son düzenleme:
Back