gurkan34
Yeni Üye
- Adı
- Gürkan B.
- Kan Grubu
- B Rh Pozitif
Herkese selamlar öncelikle ilgilenen herkese şimdiden teşekkür ediyorum.
Acemiyim ve spin avcılığına başlamak istiyorum ve makine olarak okuma ceymar cy-40 ta kararımı verdim.
Aklımda shimano catana 4000 de vardı fakat ikisinide gidip inceledim ve catanadan ağırlık sebebiyle vazgeçtim.
Atmayı düşündüğüm sahteler 20-25 gr civarlarındadır.
Hedef balıklarım lüfer ailesi palamut ve levrek.
Sizlerden kamış tavsiyeleri almak istiyorum. Aklımdaki kamışlar:
shimano catana dx 270 mh 14-40 atar --> Sakın alma diyenler oldu sebebini bilmiyorum.
okuma salina seaspin 288cm 15-45 atar --> Uzun olur onu boşver diyenler var.
okuma v system 270cm 10-40 atar --> Çok yumuşak o paraya daha iyisini alırsın diyenler var.
Birde şöyle bir düşüncem var galatada 5li istavrit çaparisine kurşun takıp at-çek yaparım diyorum böyle birşey bu kamışlarla olur mu?? Olursa en uygunu hangi kamışla olur. İyi günler..
Acemiyim ve spin avcılığına başlamak istiyorum ve makine olarak okuma ceymar cy-40 ta kararımı verdim.
Aklımda shimano catana 4000 de vardı fakat ikisinide gidip inceledim ve catanadan ağırlık sebebiyle vazgeçtim.
Atmayı düşündüğüm sahteler 20-25 gr civarlarındadır.
Hedef balıklarım lüfer ailesi palamut ve levrek.
Sizlerden kamış tavsiyeleri almak istiyorum. Aklımdaki kamışlar:
shimano catana dx 270 mh 14-40 atar --> Sakın alma diyenler oldu sebebini bilmiyorum.
okuma salina seaspin 288cm 15-45 atar --> Uzun olur onu boşver diyenler var.
okuma v system 270cm 10-40 atar --> Çok yumuşak o paraya daha iyisini alırsın diyenler var.
Birde şöyle bir düşüncem var galatada 5li istavrit çaparisine kurşun takıp at-çek yaparım diyorum böyle birşey bu kamışlarla olur mu?? Olursa en uygunu hangi kamışla olur. İyi günler..