Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Spot Balık'ta Shimano Surf Kamış Fırsatı. (Beastmaster, Vengeance, Alivio)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Apple

Yeni Üye
Adı
Sarp
Bu forum sitesinden bazı firmaların reklemı mı yapıyoyor yoksa bir paylaşım sitesimi anlıyamdım. Biraz önce attığım msj silindi.

Attığım msj da sadece cengiz balıkcılığın sokağında bulunan yıldız balıkcılıkda shimano kamışların daha ucuza alınabileceği yazıyordu. Hatta beastmaster ı sıcak fırsat olarak gösterilen fiyattan cok daha ucuza almısdım.
Bunları yazdım ve msj ım silindi.

YEKTA

Daimi Üye
Adı
YEKTA
Kan Grubu
B Rh Pozitif
konu çok eski hortlamış art niyet aramamak lazım o zamki fiyatlarla şimdiki fiyatlar aynı değildir muhtemelen

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Bu forum sitesinden bazı firmaların reklemı mı yapıyoyor yoksa bir paylaşım sitesimi anlıyamdım. Biraz önce attığım msj silindi.

Attığım msj da sadece cengiz balıkcılığın sokağında bulunan yıldız balıkcılıkda shimano kamışların daha ucuza alınabileceği yazıyordu. Hatta beastmaster ı sıcak fırsat olarak gösterilen fiyattan cok daha ucuza almısdım.
Bunları yazdım ve msj ım silindi.

Bunu başka bir yerde belirtseniz sorun yoktu. O zaman için fırsat olarak değerlendirilen şeylere dayanarak burada konu açılmış.
Bunda ancak kötü niyet ararım. Yoksa kimsenin reklamının yapıldığı yok.

Apple

Yeni Üye
Adı
Sarp
Ben şurdan daha ucuza aldım dedim msj ım silindi ona şaşırdım.
Sizde haklısınız ama diğilimki beastmaster almak isteyen biri var benim yazımı görüp yıldız balıkçılıga gidip aldı.
Fiyat olarakda az paralar oyanamıyor.
Ozaman forum sitesinin fayadasını tanımadığı bir şahıs olan benim yazdığım tek bir msj sayeseninde görmüş olucak.
Benim amacımda buydu.Herkesin bir birine yardım ediceği bir ortam sonuçda.
Sonuçda başka biriside başka bir yerde daha ucuza bulursa onu yazarki forum sitesinin amacı budur.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Ben şurdan daha ucuza aldım dedim msj ım silindi ona şaşırdım.
Sizde haklısınız ama diğilimki beastmaster almak isteyen biri var benim yazımı görüp yıldız balıkçılıga gidip aldı.
Fiyat olarakda az paralar oyanamıyor.
Ozaman forum sitesinin fayadasını tanımadığı bir şahıs olan benim yazdığım tek bir msj sayeseninde görmüş olucak.
Benim amacımda buydu.Herkesin bir birine yardım ediceği bir ortam sonuçda.
Sonuçda başka biriside başka bir yerde daha ucuza bulursa onu yazarki forum sitesinin amacı budur.
Bunu ayrı bir yerde, ayrı bir konuda yazsan farklı olurdu. En çok nereden alışveriş edersiniz gibi bir konumuz da var ki orası tam yeri olurdu.
Bu konu eskimiş ama kilitlenmesi unutulmuş.
Ben bir ürün alacaksam adını google'a yazıp fikir sahibi olup araştırmaya öyle başlıyorum.

Birbirinin aynı olan ürünlerde ciddi bir fiyat farkı varsa şüphelenmek lazım. Ya biri çok kazıklıyordur, ya da diğeri sahte ya da illegaldir. Hatta bazı küçük firmaların alıp vazgeçenlerden, sıkışanlardan ucuz fiyata alıp sııfır olarak daha makul fiyatlara (spot piyasa denebilir belki) sattığını duymuştum. Daha da beteri ikinci el olarak alıp sanki standta çizilmiş gibi iskonto yaparak satmaları.
Alışveriş yaparken salt fiyata değil olayın bu boyutlarına da bakmak gerekir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...