Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Satıldı Stella 4000 ve 5000 Sw

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
🎈 STELLA 5000 SW
🎈 2013 STELLA 4000 EFSANE KASA

Direk satış : 10.000 TL
Adana için elden teslim, adana dışı konuşulur.

İki makinada Türkiye ürünü olup faturalarıdır.
Stella 5000 Sw üzerinde 0.21 Full Shimano kairiki ip ile birlikte verilecektir. Nokta çiziksiz hatasız 1 kere kullanılmıştır. Kutu içeriği tamdır.Neopren kılıf, kitapçıklar vs. Kutusunda bile nokta hata yoktur.

Stella 4000 geçen ay bakımdan gelmiştir. Bu zamana kadar az süreyle kullanılmış olup, çok önemsiz kılcal çizikleri vardır. Makina kafasının ipin altında kalan yerinde çok az boya atması mevcut olup, avda herhangi bir olumsuzluk teşkil etmemektedir.Üzerinde 0.16 Daiwa J-Braid Grand blue 135 M sarılıdır ve 1 kere bile su değmemiştir. Faturası, Neopren kılıfı, kitapçıkları tamdır.

Hobiyi bıraktığım için tüm malzemelerimi satacağım.
Şuan için resimleri bulunmayan
Majör Craft N One 1-20 kamış 1 kere kullanılmış
Daiwa ballistic X 14-42 1 kere kullanılmış
Majör Craft NPJ 200-250 Sıfır Kamış
Ve yüzlerce, hem koleksiyonluk, hem popüler sahteler için toplu satış yapacağım. İlgilenenler de özelden iletişime geçebilir.

Ekli dosyalar

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Hobiyi bırakmanıza üzüldüm arkadaşım, 5000 lik olan tam bana göre ama , bendeki vanquishi satmadan almam imkansız, keşke hobiyi bırakmasaydınız da takas yapaydık :)

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Hobiyi bırakmanıza üzüldüm arkadaşım, 5000 lik olan tam bana göre ama , bendeki vanquishi satmadan almam imkansız, keşke hobiyi bırakmasaydınız da takas yapaydık :)

Abicim selamlar. Bırakma demeyelim de uzun bir süre ara verdim diyelim. En azından işine yarayan arkadaşlar, değerini bilen birilerine gitsin diye hepsini satışa koyacağım. Kısmet diyelim.

BaşMinekolos

Moderatör
Adı
Hakan Kayhan
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Abicim selamlar. Bırakma demeyelim de uzun bir süre ara verdim diyelim. En azından işine yarayan arkadaşlar, değerini bilen birilerine gitsin diye hepsini satışa koyacağım. Kısmet diyelim.
uzun ara dönüşü 3000 lik vanquish lazım olmaz mı :)

Sercan_01

Daimi Üye
Adı
Sercan M.
Kan Grubu
A Rh Pozitif
4000 lik STELLA satılmıştır. 5000 lik için şuan düşünmüyorum, malesef uygun fiyat yazmama rağmen piyasa çok kötü. Herkese bol bereketli avlar dilerim. Konu kilitlenebilir.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...