Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Stroft misina

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Kıyıdan yemli avda stroft misina kullanan var mı, 0.30 mm stroft abr misina düşünüyorum, genelde 100 Gr kurşun kullanıyorum, mesafe ve sağlamlık açısından nasıl bir misinadır

10ur16

Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
B Rh Pozitif
0.16' sını lrf de leader olarak kullanmıştım. Çok sağlamdı bence işinizi görür

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Yemli av için biraz fazla gibi geldi. Ne için kullanacaksınız?
[/QUOTE genelde kayalıklarda avlanıyorum, o yüzden sağlam bir monofilament misina kullanmak istedim, genelde 100 Gr kurşun ile kafa üstü atış yapıyorum, biraz mesafe atmak için 0.30 mm iyi gibi geldi,

ugryy

Aktif Üye
Adı
Uğur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben olsam ip önü kayalara dirayetli kalın bir mono ile şok yapardım 5-10mt kadar, hem hissiyat daha iyi olur hem erim. Hem de stroft pahalanmıştır baya.

Adı
İSMAİL KOÇ
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Ben olsam ip önü kayalara dirayetli kalın bir mono ile şok yapardım 5-10mt kadar, hem hissiyat daha iyi olur hem erim. Hem de stroft pahalanmıştır baya.
Evet o da yapmak istediklerim arasında, hangi ipi önerirsiniz su tutmama ve sağlamlık açısından

Faryalı

Daimi Üye
Bedeni biraz uzun tutarsan bence şok yapmana gerek bile yok. Kamışı eğmedikçe kayalara sürtmez. Beden için (Nippon, Oskar, Powerline vb.) 0,25 ve üzeri yeter bence 100 gr için. Avlanacağınız balığa göre kalınlığı seçebilirsiniz. Ben bu şekilde avlanıyorum. Köstek kullanıyorsanız eğer onları Flouracarbon kullanabilirsiniz. Ben derin suda pek bir faydasını göremedim ama kullanan var. Üstadlarda cevap verecektir.