Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Süpriz bir hafta sonu..

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Değerli arkadaşım İshak;
Tüm ekibini ve seni kutlarım...
Neredeyse denizde balık bırakmayacaktınız...
İnşallah tekrarı nasip olur diyorum...

Sevgili hocam, yorumun ve güzel temennilerin için can ı yürekten teşekkürler.Hiç akılda yokken, birden karar verdim ve çıktım balığa.Hazır evden izinli iken de dönüşte hemen eve dönmeyip Balıklıova nın kalamarlarının da tadına bakmadan edemedik yani.Gerçi Erdal kardeşim, hazır masaya oturmuşken şöyle 35 lik Tekirdağ yoluna uzanalım dedi, ama kabul etmedim.:pEn güzeli bu defalık bir şişe Efes harabelerine uğrayalım ve dönelim dedim.:p

oktay16

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Oktay GEZEK
Güzel bir gün olmuş ishak abi tüm ekibi tebrik ederim. En kötü gününüz böyle olsun.:)

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Tebrikler İshak,
Mis gibi deniz havasının yanında ziyafet çekecek kadar da balık yakalamışsınız..
Afiyet olsun

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Güzel bir gün olmuş ishak abi tüm ekibi tebrik ederim. En kötü gününüz böyle olsun.:)
Sevgili Oktay, cümlemize tadı damağımızda kalacak olan avların tez zamanda denk gelmesi dileği ile, yorumun için teşekkürler kardeşim.:)

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
Tebrikler İshak,
Mis gibi deniz havasının yanında ziyafet çekecek kadar da balık yakalamışsınız..
Afiyet olsun
Hocam, her zamanki gibi dost meclisinde on numara bir ortam yaşadık.Fitne yok.Çekememezlik yok.Ne mutlu bizlere ki az çok bir şeyler de denk geldi.:)

Seninde dediğin gibi gelir gelmez onca yorgunluğuma aldırmadan hemencecik 10 kadarını hallettim ve fırına verdim. Ev cemaati zaten bu küçük ziyafet için yolumu gözlüyormuş.:p

Dostlarımız ile birlikte, ağız tadında nice avlar yapmamız dileği ile rastgele kardeşim.

agartan

Moderatör
Yönetici
Adı
Şeref
Hocam, her zamanki gibi dost meclisinde on numara bir ortam yaşadık.Fitne yok.Çekememezlik yok.Ne mutlu bizlere ki az çok bir şeyler de denk geldi.:)

Seninde dediğin gibi gelir gelmez onca yorgunluğuma aldırmadan hemencecik 10 kadarını hallettim ve fırına verdim. Ev cemaati zaten bu küçük ziyafet için yolumu gözlüyormuş.:p

Dostlarımız ile birlikte, ağız tadında nice avlar yapmamız dileği ile rastgele kardeşim.
Gündüz av yapmışsam ve yemek saatinde evde olacaksam arar ve sadece yan yemekler yapmalarını söyler, taze taze ayıklar (mümkünse avlakta, deniz suyuyla) pişiririm.
Birkaç saatlik balığın da tadına doyum olmaz.
İster Efes'e git, ister Tekirdağ'a :D

hunter

Daimi Üye
Gold Üye
Adı
Mustafa
İshak abim tebrikler.
İmrenilecek avların var,avlanma pirensibini seviyorum senin,her zaman rast gelsin abim.

ishak BALLICA

Daimi Üye
Adı
İshak Ballıca
İshak abim tebrikler.
İmrenilecek avların var,avlanma pirensibini seviyorum senin,her zaman rast gelsin abim.
Sevgili Mustafa, yorumun ve güzel sözlerin için teşekkürler kardeşim.Senin de bildiğin gibi bizler oltanın ucundan gelecek en küçük tıkırtı ile gönlü yerinden hoplayan birer amatör balıkçıyız.

Hele hele ortam ve ekip on numara olunca, ekmek kadayıfı üstü kaymak gibi bir şey oluyor.:p

Hep beraber daha nice güzel avlar yapmamız ve paylaşmamız dileği ile rastgele kardeşim.

Moderatör tarafında düzenlendi: