Surf Casting Atış Egzersizlerim-İstanbul

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan ambrosia
  • Başlangıç Tarihi Başlangıç Tarihi
Siz Nirvanaya ulaşmışsınız . Bizim çok fırın ekmek yememiz lazım 🙂

Estafurullah...ben henüz yolun başında sayılırım.

Surf balıkçılığa (sahil yemli diyelim) ilgi duyan herkese gerek sanal, gerekse gerçek hayatta da yardımcı olmak isterim. Bana da bu konuda Ersan Ataşer abimiz öncülük etmiştir.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
İzmir de ya ben görmüyorum yada teknik kullanan yok, bende kendi çapımda grand cast atıyorum İstanbul'a gelirsem de surf takımı alıp ustalarla avlanmak isterim.Konuyu da çok güzel hortlattım bu arada:=)

İstanbulda bu teknik uygulanmaz. Çok tehlikeli...ancak kimselerin olmadığı avlaklarda kumsallarda uygulamak gerekir.

İzmir de Erhan Babacan ve Hakan Aydın arkadaşlarımız var. Onlar ile temasa geçmek isterseniz PM atınız.

Ben malesef görüntülere ulaşamıyorum Buluthan başka bir link (Youtube vs.)varsa gönderirmisin.Bu konuya çok ilgi duyuyorum aslında tam olarak yapmak istediğim şey surfcasting.

PM den de yardımcı olmaya çalışırım tabikide. Bende video eklemekte zorlanıyorum açıkçası...

İlk mesajdaki video uçmuş sanırım...bu şekilde gönderiyorum. Açıkçası bu tür atışlarda ben de daha yolun başındayım...hala tam oturtamadığıma inanıyorum atışlarımı.

(link)

(link)

(link)

PM den de yardımcı olmaya çalışırım tabikide. Bende video eklemekte zorlanıyorum açıkçası...

İlk mesajdaki video uçmuş sanırım...bu şekilde gönderiyorum. Açıkçası bu tür atışlarda ben de daha yolun başındayım...hala tam oturtamadığıma inanıyorum atışlarımı.

(link)

(link)

(link)

Eline sağlık teşekkür ederim ayrıca videoları izledim.Gayet başarılı çok iyi atışlar tekrar teşekkürler.

Dünya şamp. örneklerini izler gibi izledim.
tebrikler.
ama bu atışlar üsküdarda-kulelide-kandillide-kanlıcada yapılsa
o kalabalıkta
neler olur
bilemiyorum🙂))

Bu hobi Sana çok yakışıyor Buluthan abi tebrik ediyorum çok güzel atışlar

@rapalacikral: eyvallah saolasın. Gerçi her seferinde önemle yazmaya gayret ediyorum. Bu atışları, kalabalık yerlerde, bir kereliğine bile olsa sakın denemeye bile kalkmayın !!
Yaptığım kabaca hesaplama da 9 mm bir merminin namlu çıkışındaki enerjisi ile,150 gram bir kurşunun kamıştan ayrıldığı andaki enerjisi hemen hemen aynı (balistik katsayı v.s. katmadan) aman diyim.

@forkill96; saolasın, estafurllah. Bu hobi ; oltası suda olan, kendine, çevresine, doğaya saygısı olan ve seven herkese yakışıyor.

Son düzenleme yönetici tarafından yapıldı:
Back