Mulgogi
Aktif Üye
İsminiz altındaki Yeni Üye yazısını baz aldığım için böyle bir karışıklık oldu. Dikkatli okudum zira bir cümlelik yazınızı detaylı okumama pek gerek yok 🙂 yazının gereksiz tartışmaları sonlandıracağını söylemişsiniz. Bu gereksiz tartışmalar nelerdir? Konuda bahsi geçmediği için bilemiyoruz. Bahsettiğiniz ithamlar nelerdir? Eğer gözümden kaçmadıysa bu konuda da bir itham göremedim. Mesajınızda burada bahsi geçmeyen ve bizim bilmediğimiz konulardan ve ithamlardan bahsetmenize istinaden onay verdiğiniz arkadaşı tanıdığınızı ve bu forumun dışında cereyan eden konuları bu av güncesi üzerinden buraya taşıdığınız izlenimi verdi.Yeni bir sevgili üye ben oluyorum galiba 🙂 mesajımı dikkatli okursanız bende sizin gibi, tartışmayı gereksiz bulduğumu ve inan01'in açıklamaları ile tartışmanın bitmesi gerektiğini belirtmişim . Siteye yeni üye olmadım, ki üye olma tarihleri de kullanıcı profillerinde mevcut diye biliyorum, forumun sessiz bir izleyeniyim sadece.
Edit:imla
Ayrıca belirtmek isterim ki Türkiye'de daha emekleme aşamasında olan bir disiplin ile ilgili yapılacak hiç bir tartışma gereksiz değildir. Her türlü fikre, yönteme saygıyla yaklaşmak gerekir. Ben armut seviyorken, başkası elma sevebilir. Umarım anlatabilmişimdir.