Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

surf kamış makina takımı için misina???

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

vessa

Aktif Üye
Adı
GÜREL TOKÖZLÜ
o dedıgın takımlarla yanı o tesısatla hele NOKTA atısı tufekle zor atılır bıraz tutarlı olalım burda herkez balıkcı yanı kamıs makına kullanmayı bılen ınsanlar o dedıgın kamıs ve makınayla hele mono mısına kursun 110 dıyon mısına cok kalıte ve en az 30 olmalı ve onunde sok olucak ıllakı buna ragmen o uzaklıga atıs bence ımkansız ben bunu soylerım

Erhan41

Aktif Üye
Adı
Erhan ALKAN
Atış anlatımlarınız dediğiniz, gibiyse gerçekten güzel atıyormuşsunuz, tebrikler, dediğiniz gibi bu belkide bir kabiliyettir, birazdaha çalışarak bu kabiliyetinizi dahada geliştirip daha ileri mesafe atışlarına ulaşabileceğinizden eminim, size yeni atışlarınızda başarılar....:harika:

whitefoxss

Aktif Üye
Adı
T.KIRTMAN
200 bence biraz ağır oldu.150+ evet ama 200 ulaşılabiliyorsa o takımlarla geçekten çok büyük başarı.

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
tomy77 abi birazcık daha yavaş o attığın 80 metreyi geçmez burdan eminim demiş
bende diyorum ki her şekilde seninle yarışmaya hazırım düz ova suda hiç farketmez ki kullandığım misina ölçer spro kalite mal yani. bende allah vergisi bir kabiliyet bu kamış oltada uzun mesafelerde rakip tanımıyorum benim her makinamda 250metre üzeri misina sarılıdır. ve özellikle spro lcs 460 makinamda 245mt sarılı ki bu makinanın kafa yapısını gördünüz mü hiç? ve 0,40mm bu makinada atışdan sonra düğüm görünüyor. benim amacım uzakdan av yapmak değil bu alanda adımı türkiye avrupa ve dünyaya duyurmak kısacası bu olayda tek olmak

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
10 yaşımda kullanıdğım takım sealion 50 (lyra50 aynı makinadır) alba star nature 210 kamış 50gr armut kurşun 0,40mm korelle misina makinada 50mt sarılıydı ve her atışda misina dibe vururdu. 4,5 bir kamışla neden olmasın ben cılızım ama bu konuda kabiliyetliyim hepinizin illaki kabiliyetli olduğu bir konu vardır. kiminiz yüzmede kiminiz araba kullanmada kiminiz koşmada kiminiz avlanmada ama bende surf kamışını uzun göndermede kabiliyetliyim ne yapalım şimdi? Bu kabiliyetimi görmezden gelemem ya millet kızılırmakda olta atar suyun ortasına zor düşürür ben karşı kıyıdaki tarlalara gönderiyorum millet bi yandan şaşkın bi yandan gülüyor iğnesiz takımla ki beden uzunluğu çok önemli 1mt aşmıyorum obruk barajında sırf idman olsun diye 25 30tl gaz yakıp kamışı atıp çekiyorum en az 1 2 saat çalışıyorum ve bunu 2 günde bir yapıyorum yaz kış farketmiyor bu konuda ben çok cittiyim yemin ederim çok cittiyim bu olay olimpik olduğunda herkez beni yakından tanıyacak adam 294 mt atmış adam 240 mt atmış benim elimdeki kamışda 6 7 mtre olsa bende o mesafelere göndericem demek bu adamların 150 grla yaptığını ben 110 gramla yapıyorum grur duymamız gerekirken bazıları beni palavracı ilan etmiş gördüğüm kadarı ile varsın olsun siz hiçmi boğazda 150 200mt olta atabilen adam görmediniz ki ben gördüm kısıkda bir arkadaş var 225mt atıyor takımı

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
o dedıgın takımlarla yanı o tesısatla hele NOKTA atısı tufekle zor atılır bıraz tutarlı olalım burda herkez balıkcı yanı kamıs makına kullanmayı bılen ınsanlar o dedıgın kamıs ve makınayla hele mono mısına kursun 110 dıyon mısına cok kalıte ve en az 30 olmalı ve onunde sok olucak ıllakı buna ragmen o uzaklıga atıs bence ımkansız ben bunu soylerım
ben size aksini söylemedim yaş 26-6=20 20 senedir de kamış makina kullanıyorum ben bir av bayisiyim çoğularının peşinden koştuğu misinaların iç yüzlerini bilirim sok zaten kullanmadan surf atılabilir mi? atılamaz misinam 0,40 sok makinaya 2 tur dönüyor 0,31mm kalınlığında beden uzunluğum 1 mt aynı kamışın arkasından kullandınız mı hiç ben o kamışın içine 3 kilo kadar metal koyuyorum ki arkası iyice ağırlaşsın diye ağırlık merkezini oynarsanız kamışın normal kamış bile uzun gönderir ayrıca benim için zor yok imkansızlar vakit alır hemen hemen herkez makinayı yere baktırarak atışlarını yapar ben yukarı baktırırım ne diyorum güney afrika surf tekniği üzerinde kendime göre bir uyarlama yaparak o sitili değiştirdim Arnold Schwarzenegger de bir ağırlık çalışma tekniğini kendisine göre uyarlamış ve adınıda Arnold Press koymuş ben neden o sitili kendime göre uyarlayamayım sen bana mevki istikamet ver en fazla ama en fazla 1 bilemedin 2 mt sapma olur hedefimde ama önene arkasına sağına soluna en fazla 1 2 mt

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
isteyen beni palavra ile itham etsin hiç zoruma gitmiyor sadece kırılıyor biraz darılıyorum ama zamanı geldiğinde herkez görecek allahın çorumundan çıktı adam helal olsun gitti verdi oltayı dayandı rekorun yanına dediğiniz zamanı beklemekden başka şansım yok ha bir sonraki gidişimde ki bugün ve yarın asla gidemem hava sıcaklığı çorum için 38 39 derece diyor sağlığa çok zararlı gittiğimde video çekimi yapıcam merak etmeyin

nurettin özgün

Yeni Üye
Adı
Nurettin Özgün
aferin Doğan
Seni kutluyorum
Bizi de 3,60 lk bir kamış 50gr kurşunla üzerinde flota istavrit
yemini birlikte nasıl uzağa atabiliriz.
Onu da gösterirsen bizi memnun edersin.
Gazan mübarek olsun
Sevgi ve saygılar...

doğan

Üye
Adı
Doğan GÜR
imkansız diyenlerin yaşları 40 55 arasında yanlız sevgili büyüklerim kurban olduklarım amcalarım menevi babalarım sizlerin zamanındaki olta takımları artık öldü yok o teknoloji artık teknoloji çok değişti babam 61 yaşında 5 yalından beri balığa gider 56sene ki o bile yeni bir makina dükkana geldiğinde iyice inceler söker dağıtır bakar bunları hangi zeka yapıyor diye sorar hatta babam bile inanmamıştı yanında oltamı atınca adam dizlerinin üzerine çöktü kaldı oğlum sen ne yaptın diye şaşırdı bidaha çek o oltayı dedi birdaha bir daha derken adam hala şokda içinizde kıbrısda olan varsa gitsin sorsun lefke avrupa üniversitesi ekonomi bölümü öğrencisi ali ihsan akbay şahit bu duruma video çekip koymak farz oldu :D

duzensiz

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Susulu
ben size aksini söylemedim yaş 26-6=20 20 senedir de kamış makina kullanıyorum ben bir av bayisiyim çoğularının peşinden koştuğu misinaların iç yüzlerini bilirim sok zaten kullanmadan surf atılabilir mi? atılamaz misinam 0,40 sok makinaya 2 tur dönüyor 0,31mm kalınlığında beden uzunluğum 1 mt aynı kamışın arkasından kullandınız mı hiç ben o kamışın içine 3 kilo kadar metal koyuyorum ki arkası iyice ağırlaşsın diye ağırlık merkezini oynarsanız kamışın normal kamış bile uzun gönderir ayrıca benim için zor yok imkansızlar vakit alır hemen hemen herkez makinayı yere baktırarak atışlarını yapar ben yukarı baktırırım ne diyorum güney afrika surf tekniği üzerinde kendime göre bir uyarlama yaparak o sitili değiştirdim Arnold Schwarzenegger de bir ağırlık çalışma tekniğini kendisine göre uyarlamış ve adınıda Arnold Press koymuş ben neden o sitili kendime göre uyarlayamayım sen bana mevki istikamet ver en fazla ama en fazla 1 bilemedin 2 mt sapma olur hedefimde ama önene arkasına sağına soluna en fazla 1 2 mt
işaretlediğim kısma sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. bruce lee'de geçerli dövüş tekniklerini inceliyor uzun zaman, açıklarını tespit ediyor ardından kendi stilini geliştiriyor, ismide jeet kun doe. bu teknikle yıkamayacağı adamda yok, gelmiş geçmiş en iyi dövüş ustası olduğunu tekrar hatırlatayım..

çekeceğin video ispat niteliğinde olacağından burada dil dökmen, tartışman bence boşa. bunu yapabildiğini kanıtlarsan gerekli cevabı ilgili yerlere ulaştırmış olursun. bana görede olmaz diye birşey yok, kimisi direkt hadi ordan desede ben olabilir, yapabilir diyorum. yolunda başarılar..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...