ben size aksini söylemedim yaş 26-6=20 20 senedir de kamış makina kullanıyorum ben bir av bayisiyim çoğularının peşinden koştuğu misinaların iç yüzlerini bilirim sok zaten kullanmadan surf atılabilir mi? atılamaz misinam 0,40 sok makinaya 2 tur dönüyor 0,31mm kalınlığında beden uzunluğum 1 mt aynı kamışın arkasından kullandınız mı hiç ben o kamışın içine 3 kilo kadar metal koyuyorum ki arkası iyice ağırlaşsın diye ağırlık merkezini oynarsanız kamışın normal kamış bile uzun gönderir ayrıca benim için zor yok imkansızlar vakit alır hemen hemen herkez makinayı yere baktırarak atışlarını yapar ben yukarı baktırırım ne diyorum güney afrika surf tekniği üzerinde kendime göre bir uyarlama yaparak o sitili değiştirdim Arnold Schwarzenegger de bir ağırlık çalışma tekniğini kendisine göre uyarlamış ve adınıda Arnold Press koymuş ben neden o sitili kendime göre uyarlayamayım sen bana mevki istikamet ver en fazla ama en fazla 1 bilemedin 2 mt sapma olur hedefimde ama önene arkasına sağına soluna en fazla 1 2 mt
işaretlediğim kısma sonuna kadar katılıyorum arkadaşım. bruce lee'de geçerli dövüş tekniklerini inceliyor uzun zaman, açıklarını tespit ediyor ardından kendi stilini geliştiriyor, ismide
jeet kun doe. bu teknikle yıkamayacağı adamda yok, gelmiş geçmiş en iyi dövüş ustası olduğunu tekrar hatırlatayım..
çekeceğin video ispat niteliğinde olacağından burada dil dökmen, tartışman bence boşa. bunu yapabildiğini kanıtlarsan gerekli cevabı ilgili yerlere ulaştırmış olursun. bana görede olmaz diye birşey yok, kimisi direkt hadi ordan desede ben olabilir, yapabilir diyorum. yolunda başarılar..