Surf kamış önerisi

Merhaba,

Bende bu kamışı merak ediyorum. Benim iki tespitim oldu bu kamış için. Birincisi bu kamış Aliexpress tarafından satılıyor görünüyor ve Çin yapımı olma ihtimali var. Ancak malzemelerimi aldığım bayide bu kamışın Japon yapımı (kamışın üzerinde yer alan made in Japan ibaresine göre) olan modeline denk geldim. Kamışı inceledim ve gerçekten çok hafif. Ancak kamış hakkında yeterli bilgiye ulaşamadığımdan emin olamıyorum. Benim incelediğim kamışım üzerindeki bütün fincanlarının, makina yatağının FUJI olduğunu gördüm. Bunun dışında Youtube'da bir iki kanalda inceleme videoları var. Bu videolardan sadece bir tanesinde atış performansını görebiliyoruz. Aslında bende kullanan var mı veya deneyimleyen var mı merak ediyorum.

Herkese merhaba İzmir bölgesinde av yapıyorum 420 3 parça surf kamış alacağım Bauer Aston ve daiwa swepfire arasında kaldım bütçem 2bin civarı bu iki kamıştan hangisi önerirsiniz yada bu fiyatlara yakın önerdiğiniz daha iyi bir kamış var mıdır ?

Herkese merhaba İzmir bölgesinde av yapıyorum 420 3 parça surf kamış alacağım Bauer Aston ve daiwa swepfire arasında kaldım bütçem 2bin civarı bu iki kamıştan hangisi önerirsiniz yada bu fiyatlara yakın önerdiğiniz daha iyi bir kamış var mıdır ?

iyi günler bende izmirdeyim ve bende kıyıdan yemli av yapıyorum
daiwa swepfire kullanana hiç denk gelmedim. bende kullanmadım
bauer aston kullanan bir arkadaş ile avda denk geldik o kamışından memnundu.
arkadaşımda daiwa crosscast var hafif atış erimi güzel ama bütçenin biraz üstünde kalır sanırım
bende ryuji marvel 420 kamış var. benimde bütçem 3 bin civarıydı ondan bu kamışı tercih ettim
karbonu senin baktıklarından bi tık daha yukarda hybrid uç ve hafif bir kamış
çok konunun ehli değilim ama seçiceğin kamış tubular uç olmasın bizim buralarda her vuruşu hissetmek gerekiyor.
birde kamış önemli ama kamışa takılan makina ve ip de önemli
ben kendi kamışımdam memnunum ama o kamışa çinden ucuz makina ve ip aldım ondan memnun değilim
tercihlerini yaparken bunlarada dikkat etmen gerekiyor

Maalesef fiyatlar malum. Ama bauer aston bildiğiniz “sopa.” Alan yada kullanan kişi “memnunum” der. Çünkü elinde o var. Alınmış alınmıştır.
Eğer imkan varsa şartları biraz zorlayıp daha düzgün, sizi avdan soğutmayacak, keyifli av yaptıracak bir kamış bakın derim.

Selamlar. Herkese bol balıklı, güzel, huzurlu günler. Bir süredir amatör olarak avlanıyorum Surf disiplininde. Lafı çok uzatmayacağım. Toplam 7000-7500 limitli iki adet kamış almak istiyorum. Biri istavrit ve yemli için biri de kurşun arkası için. tavsiyelerinizi bekliyorum ustalarım. 3 parça tercihimdir. Özellikle kurşun arkasında erimde üzmeyecek kamış tavsiyesi istiyorum. Teşekkür ederim.

:booo: KAFA KARIŞIKLIKLARIM :booo:

KURŞUN ARKASI İÇİN 3 PARÇA

Okuma Salina mı- Daıwa sea hunter mı ?
Makaira mı - Okuma Salina mı

TELESKOPİK
Meito mu- Savant mı ?

ÇAPARİ VE YEMLİ İÇİN

3 Parça mı ? Teleskopik mi ?
Tavsiye istiyorum. Bu tavsiye marka model içerirse sevinirim
(Hassasiyeti güzel olsun :islik: )

Not: Engin bilgileri ile aydınlatacak ustalarımdan makine tavsiyelerine de tamamen açığım. (Alt-Orta fiyatlarda)

4000 6000 bandında bir kamış almayı düşünüyorum kurşun arkası avlanma için çapariyle de avlanırken de kullanabilirim ama önceliğim kurşun arkası için uygun olması bu civarda ne tavsiye edersiniz

merhaba swepfire 755 gr çok ağır bir kamış bütçeyi biraz daha yükseltirseniz benim araştırıp bulduğum iki tane fiyat performans kamış var onları tavsiye edebilirim

Daiwa New Sensor 420 3 parça 100-200 gr atarı var
(link)
Caperlan Symbıos 500 420
(link)

bu iki kamışta hybrit uçlu incelemenizi tavsiye ederim , özellikle new sensor şuan attiğim linkte kampanyada ve peşin fiyatına 6 taksit yapıyor bi bakın derim

Captain kamışları da incelemenizi öneririm. symbios 500 kullananlardan da memnun olanlar var.

Selam beyler
Surf kamış 3 parca kurşun arkası olarak kullanıcam öneriniz varmı ?

Aklımda Okuma Selina 420 var başka öneriniz var mı ?

Back