Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamis onerisi

Bahtsız Balıkçı

Aktif Üye
Adı
Berke Çınar
Kan Grubu
O Rh Negatif
Bi sitede buldum galiba site türkçe karakterleri desteklemediginden bazi karakterler yerine sacma sapan şeyler gelmiş onları düzeltmeye çalıştım elimden geldiğince

1-Kanal açısından:Güvenilir ve oturmuş olması
2-Video açısından: Konuyla alakalı olmasý
3-Görüntüleme açısından: Kullanıcıya Tepkisi
4-Tavsiye açısından : Paylaşım

Bu temel bileşenlere biraz daha detaylı bakarsak:

KANAL

Kullanım davranıları:Bunu etkileyen faktörler hesabınıza ne kadar sıklıkta açık olduğunuz,diğer videolara yorum yaptığınız (paylaşım,oylama dahil) ve video yüklediğinizdir,bu değerlerin yüksek olması her zaman iyidir.Burda hepimizin yaptıgı bir hata herhalde diğer videolarla fazla ilgilenmemek benim içinde geçerli bir durum,diğer videolarlada ilgili olmak kesinlikle şart.

Güvenilirlik: Bunu da etkileyen birkaç faktör var: abone sayısı toplam görüntüleme saısı,bağlı Google+ hesabı(!) ve belki de adsense hesabı(!).

VÝDEO

Anahtar kelimelerin,başlığın, ,a�ýklamanýn(anlamadım) video dosyasının uyumlu olması,anasayfaya-ilgili kanallara ve playliste link verilmesi önemli detaylar zaten çoğunu biliyoruz.

Videonun fresh yani taze olması konusunda emin değilim etkilediğini dşünmüyorum,

HD video tabiki çok önemli

Ve malumunuz etkili bir thumbnail (videoların küçük resmi)

KULLANICI TEPKlSI

En önemlisi tabiki görüntüleme sayısı.Bunun yanında video izleme süresi(mutlak ve göreceli olarak hesaplanıyo yani videonun yüzde kaçının izlendiği hesaplanor ayrıca aynı uzunluktaki diğer videoların izleme süresiyle de karşılaştırılarak görece performansı hesaplanıyor),beğenme/beğenmeme oranı,favorileme sayısı ,video cevaplar ve kaç kez playliste eklendiği diğer faktörler olarak eklenebilir.

TAVSÝYE/PAYLAÞIM

Sosyal medya paylaşımları:Burada en önemli faktörlerden biri sosyal paylaşımķ yapan kişinin profile-strength idir yani sosyal medyada saygınlığıdıd,sahte hesaplarla paylaşım yapılmasının seo açısından pek katkısı olmamaktadır

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Teşekkürler sayın bahtsız balıkçı...bu durumda seçenekler ikiye düşüyor...ya ben çok saygın,sosyal,tüm kriterleri karşılayan bir kullanıcıyım ki hiç sanmıyorum ya da youtube görüntülenme sayılarını canının istediği gibi gösteriyor...

Bahtsız Balıkçı

Aktif Üye
Adı
Berke Çınar
Kan Grubu
O Rh Negatif
Teşekkürler sayın bahtsız balıkçı...bu durumda seçenekler ikiye düşüyor...ya ben çok saygın,sosyal,tüm kriterleri karşılayan bir kullanıcıyım ki hiç sanmıyorum ya da youtube görüntülenme sayılarını canının istediği gibi gösteriyor...
Youtubeun sağı solu belli değil algoritmasinı hep değoştiriyo çoğu kişi şikayetçi bu konudan zaten

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
İşte sanırım olayın açıklaması bu...Google ve yandex doğal sonuçları yansıtırkenyoutube rakamlara müdahale ediyor....iş çözüldü...benim anladığım bu...

Son düzenleme:

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Shimano technium bx 450 ikinci el kamışım geldi....üç kısmı gerçekten kalın diğer kamislar ima kıyasla....atış karakterini ve performansını çok merak ediyorum.....

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
technium u atış ıçin hazırladım....çok sert aksıyonuna ve o kalın ucuna bel bağlayarak doğrudan 250 gr lık kurşunla atış testlerine başlamaya karar verdim...haydi hayırlısı...durumdan bilgi paylaşacağım...

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
technium u atış ıçin hazırladım....çok sert aksıyonuna ve o kalın ucuna bel bağlayarak doğrudan 250 gr lık kurşunla atış testlerine başlamaya karar verdim...haydi hayırlısı...durumdan bilgi paylaşacağım...
180-200 ve ustu diye gidip farki gorseniz daha dogru olmaz mi? Belki 200gr’da ki performansi yeterli olacaktir.. 250gr ust sinir olur diye tahmin ediyorum, kamisin en ust limiti en iyi performansi vermez buyuk ihtimalle..

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Aslında
180-200 ve ustu diye gidip farki gorseniz daha dogru olmaz mi? Belki 200gr’da ki performansi yeterli olacaktir.. 250gr ust sinir olur diye tahmin ediyorum, kamisin en ust limiti en iyi performansi vermez buyuk ihtimalle..
Bu defa tersten başlayayım diye düşünmüştüm....5 yemli 10 metrelik takımı 100 Mye artık gönderildiğmi e göre 7 ila 10 iğnelik takımlara 185 yerine 250 gr kurşun.....ya tutarsa?o zaman bir level daha atlamış olmaz miyim?

Apathetic

Daimi Üye
Adı
Kyhn Kygl
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Aslında
Bu defa tersten başlayayım diye düşünmüştüm....5 yemli 10 metrelik takımı 100 Mye artık gönderildiğmi e göre 7 ila 10 iğnelik takımlara 185 yerine 250 gr kurşun.....ya tutarsa?o zaman bir level daha atlamış olmaz miyim?
Ben kullandigim hicbir kamista en ust atariyla verim alamadim.. o yuzden oyle soyledim.. denemekten zarar gelmez diyecegim ama gelebilir, sonrasi uzucu olur :)