Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamis onerisi

ibrahim1903

Aktif Üye
Adı
ibrahim
Kan Grubu
B Rh Negatif
Bugün uzun sazan takımını 20 tane yerine deneme amaçlı olarak 12 boili takılı iğneyle fırlattım....çok iyi gitti ...atışı filme çekmedim ne yazık ki....20li takımla atarken çekerim artık....makinasız atış çok avantajlı olsa da risk içerebileceğinden endişe ettiğim için how to build videosu hazırlamıyorum....yapanın zarar görmeyeceğinden emin olduğum zaman onu da hazırlayacağım....
Cüneyt Bey çalışmalarınızı takdir ediyorum ancak siz yine de tebliğe uyup iç sularda olta başına 3 kancayı denizlerde de çapari hariç olta başına 6 kancayı geçmemeye çalışın.

BerkinK.

Aktif Üye
Kan Grubu
O Rh Pozitif
300 tl ye kadar surf kamıs lazım 420 cm tavsıye olan var mı 3 model arasında kaldım
DAM steel power red 420
lineeaffe ım casting 420
deatloyn un solestyce 430 cm hangısı sızce almalıyım
Castingi uzun yıllar kullandım. Ucu çok hassas o yüzden biraz sıkıntı yaratıyor. Özellikle tasmalama yapmaya çalışırken zorlanıyorsun ve dişli avlarında kaçmasına sebep oluyor. O yüzden tavsiye edemeyeceğim.

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Cüneyt Bey çalışmalarınızı takdir ediyorum ancak siz yine de tebliğe uyup iç sularda olta başına 3 kancayı denizlerde de çapari hariç olta başına 6 kancayı geçmemeye çalışın.
Araştırmaları sadece gelişim adına yapıyorum...atış başarılı olsa da oltayı toplayıp araştırmaya geri dönüyorum...3 aydır yazı ve video paylaşıyorum,bir tane balık gördünüz mü?...ya da tuttum diye bir ifadem oldu mu.?yok çünkü yaptığım şey balık tutmak değil.....

sekolan

Aktif Üye
Adı
Serhat Doğanay
Kan Grubu
B Rh Pozitif
300 tl ye kadar surf kamıs lazım 420 cm tavsıye olan var mı 3 model arasında kaldım
DAM steel power red 420
lineeaffe ım casting 420
deatloyn un solestyce 430 cm hangısı sızce almalıyım
Kali kunnan nemesis 4.20 var, kullanan varsa yorumlasin. Duyduğum kadarıyla muhteşem f/p ürünü

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif

sekolan

Aktif Üye
Adı
Serhat Doğanay
Kan Grubu
B Rh Pozitif
Kullanan arkadaş beklemeli avda kullanıyordu. Surf disiplininden çok anlamam yorum yapamam ağırlık konusunda