Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf kamis onerisi

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
Maalesef hayır....pek çok deneme yaptım...yay yeterli gücü üretemiyor....zorladığınız takdirde kamış çarpma etkisiyle kırılabiliyor...

balıkçı 17

Yeni Üye
Evet sayın mektupla......teleskopik olan kırmızı renkli d.a.m kamış...hala rekor onda....benim atışımla tabii....
Bende. Dam steel power red390 vardı ama memnun kalmadım ileri. Çok gitmiyordu sattım ama çok sağlam kamış. Bir gün arkadasimda 420 vardı onu denedim o baya iyi gidiyor du. Belki benim. Makina veya. Misinada da problem olabilir

SKARPİ66

Daimi Üye
Adı
ÖZCAN TÜREMEN
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Bende. Dam steel power red390 vardı ama memnun kalmadım ileri. Çok gitmiyordu sattım ama çok sağlam kamış. Bir gün arkadasimda 420 vardı onu denedim o baya iyi gidiyor du. Belki benim. Makina veya. Misinada da problem olabilir
konuyu tam okumanız gerekiyor. siz buradaki atış denemeleri ile kendinizi kıyaslamayın. AMA. sizin probleminize gelince öncelikle 3,90 hiç denemedim. 4,20 ile farkı varmı bilmiyorum. makina ve kullandığınız ipte atış mesafenizi etkiliyor olabilir. yanlız en büyük etken kullandığınız kurşun gramajı nedir. çünkü konunun başında atış denemelerindede belirtildiği üzre dam stelpower ın en iyi mesafeyi 170 gram ve üstü kurşun ile. eğer siz 115-120-130 gramlarda ( kamışa göre hafif kalan bir ağırlık ) kullandı iseniz mesafeniz bu sebep ile kısa olmuş olabilir. dam stelpower sert mizaçlı bir kamış. özellikle 420 olanı 150 gram altı kurşun ile kullanıldığında tüm iş sizin kol kuvvetinize göre işliyor. 170-180 gramlarda atış yaptığınızda ise kamış kurşunu kendi atıyor nerdeyse. tabii surf kafa bir makina ve buna uygun incelikte bir ip ilede mesafeniz artıyor.