Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

surf kamış önerisi

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Tavsiyeniz için teşekkürler. şuan elimdeki kamışlardan biri dam steelpower . 2 senedir dolu dolu kullanıyorum. kısmetse 3.kamış olarak akmış alıcam ve atarı yuksek saglam olsun ıstıyorum sert lodosta patlak havalarda 170-180-200 gr ları atabılecek kamış bakıyorum ve bu durumda sanırım kendını ıspatlamıs tek kamış okuma salına 3 parca cıkıyor. onunda tek handıkapı kapanabılır yuzuk olması resımlerde oyle gorunuyor gerceınde varmı yokmu bılmıyorum
Salina kurşun arkası avları için kendini ispatlamış bir ürün evet ama onu ünlü yapan ağır kurşunu mesafeli atmaya yarayan direnci. Beklemeli yemli avdaki performansı nasıl, sağır kalmıyor mu? Bu konudaki yorumlar nasıl?

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam 👋 bulabilirseniz lineaeffe spider surf akdenizde yemli avlarda spider dan memnunlar yalnız iki Kamış rada gezer halka mevcut
Veya lineaeffe gmx
Bu video da gmx i memnunlar

erkanenginn

Aktif Üye
Salina kurşun arkası avları için kendini ispatlamış bir ürün evet ama onu ünlü yapan ağır kurşunu mesafeli atmaya yarayan direnci. Beklemeli yemli avdaki performansı nasıl, sağır kalmıyor mu? Bu konudaki yorumlar nasıl?
kıyıdan beklemelı yemli avcılıkta balığın vuruşu hert türlü anlaşılır abi. sopaya misina bağla cupra vursun anlarsın. yada ben anlarım diyelim. sonucta hassas yapılan bır avcılık değil. yada çaparideki gibi tek tek balık vuruşu hissetmeye gerek yok. benım için onemlı olan patlak havada tripodun uzerınde kamısı dikip sabitlediğim zaman kamış ucu lastik gibi sallanmasın ve ağır kursunu istediğim noktaya atabıleyım ağır kursundan kastım +150 gr ve üzeri ağırlıklar. onun için okuma salına uygunmudur deılmıdır bılmıyorum konuyu actıgım listede 4 kamış var ve hangısını almak konusunda kararsızım. fakat kullanıcı yorumlarına gore sankı okuma salına ağır basıyor gıbı gelıyor.

Muhayyer

Daimi Üye
Adı
Adem
Kan Grubu
A Rh Pozitif
kıyıdan beklemelı yemli avcılıkta balığın vuruşu hert türlü anlaşılır abi. sopaya misina bağla cupra vursun anlarsın. yada ben anlarım diyelim. sonucta hassas yapılan bır avcılık değil. yada çaparideki gibi tek tek balık vuruşu hissetmeye gerek yok. benım için onemlı olan patlak havada tripodun uzerınde kamısı dikip sabitlediğim zaman kamış ucu lastik gibi sallanmasın ve ağır kursunu istediğim noktaya atabıleyım ağır kursundan kastım +150 gr ve üzeri ağırlıklar. onun için okuma salına uygunmudur deılmıdır bılmıyorum konuyu actıgım listede 4 kamış var ve hangısını almak konusunda kararsızım. fakat kullanıcı yorumlarına gore sankı okuma salına ağır basıyor gıbı gelıyor.
Amaç çupra ise her türlü salinayı silkeler. Ama daha küçük vuruşlara sağır kalır.

erkanenginn

Aktif Üye
Amaç çupra ise her türlü salinayı silkeler. Ama daha küçük vuruşlara sağır kalır.
abi denizden ne çıkacağı belli olmaz. ama avlak meralarımda genelde hedef balığım çupra mırmır sargoz levrek vs tarza dipten yemle beslenen toplayıcı balıklar. tabıkı bunların ufakları denk gelırse belkı vurus hıssedılmeyebilir ama mısınaya bağlı alarm oldugu ıcın sorun olmuyor. benım için önemli olan 150 gr ve üzerini patlak lodos havalarda hatta180-200 gr .ları olabıldıgınce uzaga atabılecek bır kamış olması onemlı. vurus hassasıyetı cok onemlı degıl hatta ruzgarda sallanmaması bıle onemlı.

semmelweis

Daimi Üye
Adı
cüneyt
İnce yapılı sert aksiyonlu üst sınıf kamışa ihtiyacınîz var gibi görünüyor...

melanur

Daimi Üye
Adı
Hüseyin Soy
Kan Grubu
A Rh Pozitif
Selam 👋
Sert bi Kamış istiyorsanız teleskopik
Okuma savant bakabilirsiniz

Üç parça isterseniz
Daiwa prime caster hybrit uç eski seri beklemeli av lar için uygun dur

midnigth

Aktif Üye
Adı
ömer baykal
Kan Grubu
O Rh Pozitif
3 senedir bende olan ve yedek olarak kullandigim vega sniper finesse 4.30 kamisi tavsiye ederim size kamisin uc parcasi hibrittir vuruslari alirsin bogazda 220gr a kadar atis yapiyorum bu kamisla halka yapisida gayet kaliteli , kullandigim zaman boyunca hic sikinti cikarmadi bana , , ,istediginiz kriterlere uydugunu dusunuyorum.

erkanenginn

Aktif Üye
3 senedir bende olan ve yedek olarak kullandigim vega sniper finesse 4.30 kamisi tavsiye ederim size kamisin uc parcasi hibrittir vuruslari alirsin bogazda 220gr a kadar atis yapiyorum bu kamisla halka yapisida gayet kaliteli , kullandigim zaman boyunca hic sikinti cikarmadi bana , , ,istediginiz kriterlere uydugunu dusunuyorum.
kamışı inceledim şimdi biraz. bilhassa 40T karbon yapısı kesınlıkle sağlam oldugunu gösteriyor fiyatıda listemdekı fıyatlarla aynı ama teleskobık olması işi bozuyor ayrıca kapalı boyuda 160 cm. kamış cantamda 160 cm ama sığacağını sanmıyorum. pıyasada 40T karbon materyalden yapılan urunler genelde daha pahalı kamıs hosuma gitti ama işte teleskobık hep sıkıntı hep. tavsıyenız ıcın tesekurler