Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

surf kamış önerisi

joeknox

Üye
Adı
gökhan
ararken buna rastladım öğrencilik ve kendi paramızla takım dizme isteğinden sadece kamış almak istiyorum limitim 200tl. yemlı yakın atış yavaş atışlar için uygun kamışlarım var. şimdi atarı yuksek ve uzun atışta yardımcı olabilicek bişey arıyorum. bu bütçeye çok şey aradığımın farkındayım

LINEAEFFE SUPERBA KAMIŞ 4,50mt 150-300gr Parçalı Surf Kamışlar

OKUMA Salina Surf 3 Parça 14' 420cm 100-200gr Parçalı Surf Kamışlar

nasıldır.hangisini tavsiye edersiniz.180 grları pek gecmıyorum ama. beni idare edermi en azından bi 6 ay kadar. teşekkür ederim.

compressa

Üye
kesinlikle okuma salina derim. parcali kamislar teleskopik kamislara gore daha dengeli bir atis imkani saglar. teleskopik kamislarin avantaji ise ic ice gecmesi daha pratik olmalaridir. Saglam bir kamis istiyorsan salina diyorum,selamlar.

joeknox

Üye
Adı
gökhan
kesinlikle okuma salina derim. parcali kamislar teleskopik kamislara gore daha dengeli bir atis imkani saglar. teleskopik kamislarin avantaji ise ic ice gecmesi daha pratik olmalaridir. Saglam bir kamis istiyorsan salina diyorum,selamlar.
yorumunuz için teşekkür ederim. 180gramla çalışmak okumanın sınırlarını zorlarmı kafama takılan tek sorun bu şu anda. zaten diğer kamışı seçmemin nedeni oda parçalı olması ondan kararsız kaldım biraz :)

furunotr

Daimi Üye
Adı
Haluk Pirinç
Okuma Salina'nın 3 parçalısı ile 180 gr.ı rahatça atabilirsiniz...

compressa

Üye
ben iskenderunluyum ve salina kullanıcısıyım 50 gramdan tut 200 grama kadar rahatlıkla savurrrrr.
boğaz avcılarına salinayı sor söylesinler :)