Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

Surf Kamış ve Makina, 300 TL Bütçeli Önerileriniz

• Konbuyu başlatan BS Okuru
  • Başlangıç tarihi

ensaraydin

Daimi Üye
Adı
ensar
Kan Grubu
A Rh Pozitif
1000 gram normal bence ağırlıkları biraz daha dusuk modelde aklıma gelen yok.

Güray

Yeni Üye
Adı
Güray
Bence kamış lineaeffe spirit surf, makine ise okuma avenger 55 lik sizin için ideal olur.Aynı takımı sizin hedef meraların benzerinde kullanıyorum hafiflik ve hassasiyet açısından bence tatminkâr bir ikili.

B

BS Okuru

Misafir
Okuma Avenger AV-65; Bilye Sayısı 7, Ürün Ağırlığı 593 gr, Devir 4.8:1, Toplama Hızı 86,4 cm - Fiyat: 185,41 TL
Okuma Avenger AV-55; Bilye Sayısı 7, Ürün Ağırlığı 411 gr, Devir 4.5:1, Toplama Hızı 76,2 cm - Fiyat: 155,01 TL
*
Kıyaslama yaptığım zaman benim için ağırlık konusunda AV-55 daha öncelikli ama Devir'de ve Toplama Hızında ki farkın etkisini merak ediyorum.
Rahatlıkla hissedilebilir bir fark mı bu makinede yoksa önemsiz bir fark mı?
*
Birde kendim araştırıp bir makine buldum ihtiyaçlarımı karşılaya bilecek bunun için ne dersiniz, düşüncelerinizi merak ettim?
Bu makinenin yorumlar arasında daha dayanıklı olduğunu genel olarak yazmışlar. Sizce?
Okuma Ceymar FD CY-55;
Bilye Sayısı 8, Ürün Ağırlığı 392 gr, Devir 4.5:1, Toplama Hızı 76,2 cm - Fiyat: 183,45 TL

Güray

Yeni Üye
Adı
Güray
Ben 3.90 lık olanını kullanıyorum, muhtemel erim mesafesi ve ağırlıklarını düşününce tercihimi hafiflikten yana kullandım pişman olmadım ama herkesin doğrusu farklı olabilir benim için doğru tercih bir başkası için hatalı tercih olabilir

B

BS Okuru

Misafir
3.90 ve 4.20'lik kalmışlar arasında ortalama bir parça fark oluyor. Bu fark önemli midir peki? Mesela köprü de işlevsel olarak rahat çalışma açısından 4.20 mi yoksa 3.90 mı daha avantajlı olur sizce sayın büyüklerim?

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Güray

Yeni Üye
Adı
Güray
Eğer ölçü köprü ise 3.60 daha iyi bile olabilir 3.90 optimum olur kanaatindeyim

B

BS Okuru

Misafir
Makine olarak Ceymar almaya karar verdim ama kamış konusunda kararsız kaldım açıkçası..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi