Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
50-100 gr. Atıyorum. İstavrit,zargana,kefal avlıyorum kıyıdan kayalıklardan at-çek yapıyorum abilineaffeden ziyada okuma serisini öneririm. kaç gr atacaksın ve ne yakalamak amacın ?
Ama şimdi ben orduya sahile gidicem, geçen sene o dandik kamışları yanıma aldım plajdan imkan yoktu uzağa atmamın, ne yaptıysam ileri atamadım. O yüzden surf kamış istiyorum ileri atabilmek için. Bu arada ordu'da kayalıktan atmıyorum kumsaldan atıyorum yanio zaman hafif bir kamış işini görür okuma kamışlara gerek yok
Evet abi oraya 100 gr anca gidiyoo zaman sana lineaffe spider kamış öneririm 4.20 çok hafif uzağa atabilirsin 100 gr mı
Çok teşekkür ederim abi, senin dediğin kamışın 3.90 olanını 85 liraya buldum istoçtan. Siz memnun musunuz ileri atışlar yapabiliyo musunuz?Ac-casting çabuk dağılıyor, tavsiye etmiyorum. İç içe giren bölümler kamışı açarken sıkışıyor, kapatmaya çalışırken de zorlayınca yamulup kırılıyor. Bağlantı yerleri hoş değil. Teleskopik düşünüyorsan; geçenlerde Sıcak Fırsatlar'dan Dam Steelpower 4.20 aldım. Bu kamış beklentimin üzerinde çıktı. Kapalı boyunun kısa oluşuyla nam salmış. TC 24 yüksek modül karbon ve paslanmaz gümüş çerçeveli halkalar doyurucu özellikler. Fiyat performans ürünü diyebilirim. Mağazadan pazarlıkla 100-150 TL arasına alabilirsin. Ahmet ağabeyin söylediği Spider'da kullanıcılarını memnun eden gayet güzel bir kamış Allah gönlüne göre versin...