Hasanizmir
Daimi Üye
- Adı
- Hasan
- Kan Grubu
- B Rh Negatif
3.00 metrelik kamışla 100grm kurşunla en faxla kaç metre atabilirim
Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.
TeşekkürlerYani bu kamışa ve atışa göre değişir tabi takımda önemli mesela kalamar sahtesini iskandinav kurşun ve köstekle bağladığımda erim düşüyor, ben 4.5m kamış kullanıyorum 100 g kurşunu yem varken genellikle yılan dili denen takımla atarken 100 120 m ler civarı bir atış yapıyorum rekorumda 150m civarı idi 250g kurşunla (sadece kurşun ile atış talimi yaparken) yani çok değişiyor . Ama tahminen 60 70 m civarı bir atış yapılabilir birde illa 100 g ile sınırlamayın mesela ben bu kamış ile dam steelpower 3p 4.5m ki bana esnek ve ağır geliyor pek tavsiye etmem 150 g ilede 150m ye yakın atışlar yapabiliyorum yani özetle tavsiyem sadece kurşun takarak bi 8 10 atış yapıp farklı agırlıkları deneyin en verimli kurşunu ve atıs sitilini bulabilirsiniz
Teşekkür abi3 metre surf kamış var mı bilmiyorum Hasan. Var olduğunu varsayarsak; atar aralığı nedir? Ne tür makineyle atılacak? Misina veya ip kullanılacaksa ölçüleri ne? ...
gibi bir sürü etken sorduğun mesafeyi değiştirir. Hatta atan kişinin atış tecrübesi veya atış alışkanlığı bile belirleyicidir.
Ama tüm etkenlerin olumlu anlamda buluştuğunu düşünürsek maksimum 100 metre gibi mesafelere ulaşılabilir diye düşünürüm.
Elimdeki malzemaler bunlar misinaları yanlış aldım işimi görür diye düşüyorum Ekli dosyayı görüntüle 758953 metre surf kamış var mı bilmiyorum Hasan. Var olduğunu varsayarsak; atar aralığı nedir? Ne tür makineyle atılacak? Misina veya ip kullanılacaksa ölçüleri ne? ...
gibi bir sürü etken sorduğun mesafeyi değiştirir. Hatta atan kişinin atış tecrübesi veya atış alışkanlığı bile belirleyicidir.
Ama tüm etkenlerin olumlu anlamda buluştuğunu düşünürsek maksimum 100 metre gibi mesafelere ulaşılabilir diye düşünürüm.