Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

SURF MAKİNA TAVSİYELERİ

BAHRİYELİ

Yeni Üye
Adı
Emre
Elimdeki ryobi ecusima makinaya 0.30 misina sardırmama rağmen 60 mt atış mesafesini geçemedim . Bunun için makinayı değiştirmeyi düşünüyorum tuzlu su için surf makina ve 150 - 200 gramı kopartmadan abanılacak atabilecek ip misina tavsiyelerinizi bekliyorum shock leader la uğraşmadan . shimano titanos nasıldır shimano navi surf için uygunmudur ? biomasterlar surf müdür ve tuzlu su için nasıldır ? diğer tavsiyeleriniz nelerdir 300 - 350 tl arası ?

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
acaba kullandığınız kamış nedir bence uzağa fırlatmak için önce atış stili ve kamışınız önemli ondan sonra makıne

OnuR67

Daimi Üye
Adı
Onur
Kan Grubu
O Rh Pozitif
acaba kullandığınız kamış nedir bence uzağa fırlatmak için önce atış stili ve kamışınız önemli ondan sonra makıne
Burak'a katılmamak elde değil makinadan önce kamış ve stil dikate alınmalı, kamışa göre ustalar bir makina önerisinde bulunacaktır.

BAHRİYELİ

Yeni Üye
Adı
Emre
kamış 4.20 discovery sea star surf 200 gr atarlı .atış stilim ise kazma misinanın uçu yere yakın kurşun yatık vaziyette sap havada tam kafa üstü atış .

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
size fiyat performans ürünü olarak çapari de hassasiyetiyle rapalada sertliğiyle övdüğüm okuma salina 3parça önerebilirim

kullandığınız kamış esnek bir kamıştır bu yüzden ileri atamadığınızı düşünüyorum

forkill96

Daimi Üye
Adı
Burak özdayı
ayrıca ryobi ecusimada güzel bir makınadır umarım 8000liktir

BAHRİYELİ

Yeni Üye
Adı
Emre
makina 60 lık . kamış çok esniyor maalesef ... abanıyorum bu sefer misina patlıyor orta seviye güç versem 60 mtyi geçmiyor .. ip misina mı yapsam shock leaderle uğraşmak istemiyorum ... istavrit tutmaktan gına geldi dişli almak istiyorum :) danışmadan gittik alış veriş yaptık patladı gitti :))) önerebileceğiz 250 gr mı bile sorunsuz uzağa atabilecek bir kamış tavsiyeniz var mı ve kaç liramız gider :)

BAHRİYELİ

Yeni Üye
Adı
Emre
kamış misina ve makina tavsiyeleriniz nedir çok pahalı olursa ilk önce kamıştan başlarız :) ve bu eski kamışı biraz çizikleri var
kimse verebiliriz makul fiyata ....

setko

Aktif Üye
Ecusima iyi makinedir.Bence problem kamıştadır.Salina 3 parça Ecusima ile iyi gider.Bide orta halli bir ip misina sararsınız olur biter.

BAHRİYELİ

Yeni Üye
Adı
Emre
peki tuzlu suda gidecek surf makine tavsiyeniz uzun yıllar gidecek daiwa ya da shimano olabilir 200 - 350 arası ...