Hoş Geldin, Ziyaretçi!

Forum içeriğine ve tüm hizmetlerimize erişim sağlamak için forumka kayıt olmalı yada giriş yapmalısınız. Forum üye olmak tamamen ücretsizdir.

surf makine önerisi

Enes8

Yeni Üye
Adı
Enes uysal
Kan Grubu
B Rh Negatif
Şu an okuma acuador 8000 kullanıyorum daha iyi bir makineye geçmeyi düşünüyorum. Boğaz için uygun bir makine arıyorum uzak atış önceliğim makine tavsiyelerinze açığım bütçem 3000 civarı şimdiden sağolun.

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif

omer42

Aktif Üye
Adı
ömer
Kan Grubu
O Rh Pozitif
Şu an okuma acuador 8000 kullanıyorum daha iyi bir makineye geçmeyi düşünüyorum. Boğaz için uygun bir makine arıyorum uzak atış önceliğim makine tavsiyelerinze açığım bütçem 3000 civarı şimdiden sağolun.
Boğazda surf makina ile anca yemli av yapılır verimli olarak. Diğer her türlü şartta jig makina tercih edilmeli

EMİN

Aktif Üye
Adı
EMİN YILDIRIM
sumo 8000 makina öyle denildiği gibi ağım şahım bir şey değil,evet tank gibi makina ama kesinlikle 140-150 gram kurşun altında ipi makaraya gevşek sarıyor ve atarken sürekli ip düğüm oluyor,kafasında ip sarılırken önde ve arkada en az 2 şer milimlik kısıma ipi sarmıyor,buda gevşek sarımda ipin oraya atarken sorun teşkilediyor ayrıca üzerinde yazan metrelerdede ip almıyor

GURKANKALKAVAN

Aktif Üye
Adı
GÜRKAN
Kan Grubu
B Rh Pozitif
sumo 8000 makina öyle denildiği gibi ağım şahım bir şey değil,evet tank gibi makina ama kesinlikle 140-150 gram kurşun altında ipi makaraya gevşek sarıyor ve atarken sürekli ip düğüm oluyor,kafasında ip sarılırken önde ve arkada en az 2 şer milimlik kısıma ipi sarmıyor,buda gevşek sarımda ipin oraya atarken sorun teşkilediyor ayrıca üzerinde yazan metrelerdede ip almıyor
dediğim igbi çok kısa süre test etme şansım oldu bu dediklerinizi dikkate alacak kadar kullanamadım. ama tabi çekişi vs baya rijit ve düzgün geldi. e bide şimdi nekadar ekmek okadar köfte . 2000 tl lik makinedende stella performansı beklemek biraz zor.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif
Sumo 8000 çok kullandım. Bazen ipi kafanın dışına atıyordu sarım yaparken. Bunun dışında problem yaşamadım. Güçlüdür ama sarım mesafesi kısadır. Taşlık meralarda takma çok olur. Devirli değil, hızlı sarım yapmıyor. Fiyat performans ürünüdür. Arkadaşıma bütçe sordum ama söylemedi. Ben bir fikir vereyim o zaman, silstar highmarine surf makine fena değil. Fiyatı uygun, tasarımı güzel. İncelenebilir.

BALIKDENiZDE

Aktif Üye
Adı
Rifat Karababa
Kan Grubu
AB Rh Pozitif

bu avımı sumo8000 makineler ile yapmıştım.