Surf Makinede Ip Mi Monoflament Mi ?

Tepki
25
Ödül
23
Merhaba hobidaşlar !
Bu yıl yemli av da kullanmak için surf makineme örgü misina sarmayı düşünüyorum.
Kullanan üstadların Avantaj veya dezavantajları ile ilgili fikirlerini sormak istedim.
Bunun yanında marka model tavsiyeniz nelerdir ?

Kesinlikle ip. Hatta atış tecrübenize bağlı olarak şoksuz ip derim. Tabii kamışınıza ve tecrübenize bağlı olarak. Hem balığı hissetmeniz hemde atış mesafenizin artması için ip daha avantajlı. Çekeri yüksek ve sorunsuz bir ip misina size avdan alacağınız tadı arttırır. Bu işi bilen ustalardan ip marka tavsiyeleri alın derim ben.

Kesinlikle ip. Hatta atış tecrübenize bağlı olarak şoksuz ip derim. Tabii kamışınıza ve tecrübenize bağlı olarak. Hem balığı hissetmeniz hemde atış mesafenizin artması için ip daha avantajlı. Çekeri yüksek ve sorunsuz bir ip misina size avdan alacağınız tadı arttırır. Bu işi bilen ustalardan ip marka tavsiyeleri alın derim ben.
Teşekkür ederim

Merhaba hobidaşlar !
Bu yıl yemli av da kullanmak için surf makineme örgü misina sarmayı düşünüyorum.
Kullanan üstadların Avantaj veya dezavantajları ile ilgili fikirlerini sormak istedim.
Bunun yanında marka model tavsiyeniz nelerdir ?
(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

(link)

Son düzenleme:
Kesinlikle ip eğer monoflament de karar kılarsanız bi zaman sonra yine ip kullanacaksınız ve daha önce neden ip kullanmadım diyeceksiniz

Back