Surf Olta Takımı Tavsiyesi

Arkadaşlar an itibariyle Penn Af7000 satın aldım makina olarak ve okuma carbonite 3,90m 80-150gr kamışa karar verdim tamamiyle senihcan hocamın önerisiyle ve yorumlara baktım gerçekten de makina çok çok iyi olarak yorumlanmış.Kamış ise yine hocamın dediği gibi geçiş için iyi bir olta dedi.Ayrıca 4,20m kamış almaktan da uzun vadede vazgeçtim çünkü geçen gün İzmirde köksal usta büyük çipura avcısı usta gibi ustadır kendisi.Videoda izmirde 4m lik kamış ideal ama bulamıyoruz mecburen 4,20 lere kadar cıkıyoruz demişti boğazlardaki gibi aşırı uzağa atmaya gerek olmadığını ideal kamışın izmir için 4m oldugunu söyledi bende düşündüm 3,90 hem spin kamıştan yani 2,7 den geçişim için ideal çok aşırı büyük gelmez hem de carbonite diğerlere nazaran daha hafif her nekadar makina ağır olsa bile.

yemli avlarda kullanabileceği bir kamış önerdim japonya da üretilen kamışlar yemli kamışıdır
sa arkdaşlar ben olta alcamda kararsız kaldım nasıl bir kamış
Shimano Alivio EX Tele Surf 4,20m 200g Olta Kamışı kamış tavsiye eder misiniz

sa arkdaşlar ben olta alcamda kararsız kaldım nasıl bir kamış
Shimano Alivio EX Tele Surf 4,20m 200g Olta Kamışı kamış tavsiye eder misiniz

alivio en düşük modeli shimano nun size kalmış eğer ağır kuşun atacaksanız 150 gr filan çok esnek kalır diye düşünüyorum

Back